Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Προκύρηξη για τις εκλογές των ΔΕ Διοικητικών


8 σχόλια:

  1. Πολυ ευστοχη η τριλιζα!
    Πάλι "έγραψε"...
    Φυσικά το θέμα ειναι αν και τι καλό μπορει να προκύψει από τους Συλλόγους αυτούς. Προσωπικά νομιζω τιποτα ιδιαίτερο. Η μόνη διαφορετική περίπτωση θα ηταν να υπάρξει ένας ενιαίος συλλογος πε-τε-δε. Η πρόταση αυτή κάνει τη διαφορά. Τα υπόλοιπα ειναι χιλιοειπωμένα και γνωστά. Μέχρι και επίδομα μετά απο αξιολόγηση που δηθεν αρνούνται προτεινει η ΠΑΣΚΕ. Τι να λεμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τριλιζα ειναι ολα τα λεφτα...
    Επισης ειναι η 1η ανακοινωση της Παρέμβασης που ειναι συντομη και εξίσου περιεκτική. Καλό αυτό!
    Ομορφο και το στήσιμο της ανακοινωσης.
    Εχετε υπερτιμησει ομως τη σημασια των εκλογών στα Σωματεία αυτά. Ολοι μας ξέρουμε ότι λιγο πολυ ειναι σφραγιδες. Μην εχουμε αυταπάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλαμε για εκλογες στο Σωματειο των φιλων της αιμοδοσιας, το μονο σωματειο που βρεθηκε ξεκάθαρα με προβλημα στο ταμειο, το μονο σωματειο που παει περιοδειες για την αιμοδοσια αλλά οχι για μια συνελευση. Μαλλον δινετε μεγαλο βαρος σε ενα Σωματειο που δεν το πιστευει κανενας (ουτε οι υποψηφιοι).

      Το μονο σωστο που ακουστηκε ειναι η προταση σας για ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕ ΤΕ ΔΕ Υπαλλήλων (ΜΟΝΙΜΩΝ & ΑΟΡΙΣΤΟΥ). Στην προταση αυτη ολοι σιωπουν γιατι χαλά τη σουπα.

      Διαγραφή
  3. Σε τριλιζα που οτι κι αν παιξεις βγαινει "σκορ"!
    Λες και βλεπω τα ΔΣ στα Σωματεία. Μοιρασιά μεταξύ "φιλων" και εταίρων. Κάτι σαν συγκυβέρνηση δηλαδή!
    Η Παρέμβαση έχει φαντασια! Και κανει και πλάκα! Μετά το κατοστάρικο που έκανε την ΠΑΣΚΕ να γραφει για λομπυ της δραχμής τώρα και τριλιζα. Μιλάμε για την πλάκα. Ασχετο: η Δημαρ Φωτης Κουβέλης κατεβηκε στις εκλογές. Εδώ η σωστή αναγραφή ειναι αγωνιστική συσπείρωση - Γ. Αλ. Α! τα σωστά να λέγονται! Οχι μισές δουλειες
    Επίσης το ΑΚΕ μπερδεύει με το ΔΑΚΕ (προσοχή στα σταυρωμένα θα μπερδευτει κοσμος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H katastasi einai gia klamata.
    Blepo kati megala psifodeltia kai skeftomai an einai xazoi, makakes i exoun kapoio simferon. Dioti simera tosoi ypopsifioi gia ena sillogo me tetoio parel8on apo 8ema xrimaton kai tosi makakia simera ti logo briskei o allos? Simferonta
    Kai meta bgikan kai legan makakies otan tous grapsate oti peftei xrima. Nai re me leoforia pate na ti bgalete ka8ari. KoybeloBenizeloi kseftiles. Ante se kana TAPA kai kana TAMEIO na sas diorisoun megalostelexi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοσιεύουμε την επισκεψιμότητα του blog την προηγούμενη περίοδο (περίπου 15ήμερο, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις διαφορές στην ώρα). Μας προκαλεί εντύπωση ότι υπάρχουν επισκέψεις από μερικές χώρες που δεν το περιμέναμε...

    Ελλάδα 705
    Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 30
    Ρωσία 18
    Γερμανία 13
    Αυστραλία 8
    Κύπρος 2
    Ηνωμένο Βασίλειο 2
    Καναδάς 1
    Ελβετία 1
    Γαλλία 1

    (απο Γ.Στ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To 705 από Ελλάδα ειναι πολυ καλο!
      Σημαινει πανω απο 40 αναγνωστες (ip) ανά ημερα κατά μεσο ορο και με τους χειροτερους υπολογισμους. Εχετε προφανως και στατιστικά απο συγκεκριμενες αναρτησεις που κανουν μεγαλα νουμερα. Να τα δημοσιεύσετε και να κανετε μια λιστα με τις δημοφιλέστερες ή με καποιο αλλο κριτήριο. Υπάρχουν δεκαδες ελευθερα εργαλεια για να βελτιώσετε την εικονα του blog και να το αναβαθμισετε αισθητικα. Θελει ισως να ζητήσετε τη βοηθεια ενος ειδικου (δεν ειναι οικονομικά τοσο τραγικο).

      Οι επισκεψεις απο "εξωτερικο" δεν ειναι παντα απο το εξωτερικο (εκτος Ελλάδος). Υπάρχουν διαφορες ερμηνειες ως προς τη δρομολογηση κλπ. Θα σας στειλω email αναλυτικα για το θεμα αφου σας ενδιαφερει αυτή η στατιστικη. Παντως σε καθε περίπτωση δεν βρισκεστε σε "κινηματικο" "περιβάλλον".
      Σκεφτειτε να περάσετε σε ανοικτο κωδικα. Δεν ειναι δυσκολο αντιθετα σας επιτρέπει να κανετε πολλα πράγματα. Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα script κλπ.

      Διαγραφή
  6. Eχει ξεκινησει το κυνηγι των κουκιων
    Ολοι μασκαρεμενοι και "τελειοι" σε ολα
    Νηφαλιοι, υπευθυνοι, επαναστάτες
    Μέχρι να κλεισουν οι καλπες
    Μετά οτι ηξερες αυτο θα εχεις.
    Απιστευτη ανοησια και αγνοια σαρώνει
    τα μυαλα των συναδέλφων απο ακρη σε ακρη
    Λες και δεν καταλαβαινουν τι γινεται
    σ' αυτη την κοινωνια. Για μενα αξιοι της τυχης
    και της μιζεριας τους.
    Προσωπικα θελω μια ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με το ΣΥΡΙΖΑ
    την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ που θα βαλει το λαο
    να κανει βηματα μπροστά.
    Ονειρα; Θα δουμε!
    Για την ωρα ρομαντικοι και πεισμωνες δινουν τη μαχη
    Καλα αποτελεσματα σε ΕΑΚ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ αλλα μαλλον
    οι μηχανισμοι θα νικησουν... Σωστά επραξε η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    και μιλησε για μηχανισμους πριν τις εκλογες κι οχι μετα
    Το να τα λες μετά ειναι αλλοθι
    Το να τα λες πριν ο καθενας (η καθεμιά) διαβαζει κρινει αποφασιζει
    και παιρνει το μεριδιο της ευθυνης του (της).
    Το ΥΠΠΟ διαλυθηκε. Και το ΥΠΠΟ δεν ξαναστηνεται φιλοι και συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ επειδη θα ερθετε αυριο πχ στην Κυβέρνηση. Ουτε "διασώζεται", φιλοι και συναγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επειδή καπως σωθηκανε οι Εφορείες.

    Οσοι δεν ειναι γνωστοι (και "επιβεβαιωμενοι") δέχονται ενα απίθανο πρεσάρισμα απο διάφορα φαιδρά προσωπα για να μπαινουν σε ψηφοδελτια ή να ψηφισουν. Ο πειρασμος ειναι μεγαλος αλλα μην κανετε οτι αυτοί! Ο κοσμος (εστω οι λιγοι που καταλαβαινουμε) εκτιμουν οσους δεν μοιράζουν σταυρωμενα ψηφοδέλτια και δεν μπαινουν στα στημενα ταμπλο που λετε κι εσεις.

    ΕΝΟΤΗΤΑ ερχονται χρονια δυσκολα! ΕΝΟΤΗΤΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Στο ΥΠΠΟ η Αριστερά ειναι ισχυρότατη. Κριμα να χαριζει το παιχνιδι λογω διασπάσεων σε πασοκοδημαρίτες. Σκεφτειτε σοβαρά στον ΕΝΙΑΙΟ τι θα κανετε! Ενα κοινο ψηφοδέλτιο και βγειτε στον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή