Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΤΕ δουλειά ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ στέκεται δίπλα και στηρίζει ενεργά τους Συλλόγους των εμποροϋπαλλήλων και τους εργαζομένους στο Εμπόριο, που μάχονται για να παραμείνει η Κυριακή αργία.
Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας είναι ο «Δούρειος Ίππος» κυβέρνησης, δανειστών και Κεφαλαίου, προκειμένου να εφαρμόσουν το μέτρο και στο σύνολο των κλάδων, στο σύνολο των εργαζομένων.
Θέλουν τους εργαζομένους χωρίς δικαιώματα, δούλους, οδηγούν σε βέβαιο θάνατο τις μικρές επιχειρήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, μισθούς – μπουρμπουάρ κτλ.). Οι μόνοι που εξυπηρετούνται είναι τα οι πολυεθνικές, τα μεγάλα καταστήματα και το Κεφάλαιο.
Το ΜΕΤΑ καλεί όλους τους εργαζομένους να δείξουν αλληλεγγύη ο ένας στον άλλον, να αντισταθούν και να παλέψουν από κοινού για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και της συγκυβέρνησης, που έχει καταβαραθρώσει τα εργασιακά δικαιώματα.
Το ΜΕΤΑ καλεί όλους τους εργαζομένους να δώσουν δυναμικό «παρών» στις συγκεντρώσεις που διοργανώνονται στην επικράτεια, σήμερα, κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας της ΟΙΥΕ, από τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους.
Στην Αθήνα, συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στις 10.30 στο «The Mall Athens»
Να είμαστε όλοι εκεί.
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ – Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΓΙΑ
ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου