Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοινωση ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΕ Διοικητικών

 
στο Υπουργείο Πολιτισμού
(ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ)

Αθήνα, 11/2/2013
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του Οργανισμού και τα καθημερινά καταιγιστικά δημοσιεύματα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού για το τι μας ετοιμάζουν. Οι νέοι Οργανισμοί θα είναι το σφαγείο για τους εργαζόμενους και θα φέρουν πιο κοντά τη διάλυση του Δημοσίου.
Ο κλάδος των ΔΕ Διοικητικών μαζί με τις άλλες ειδικότητες (Οικονομικού, Λογιστικού κλπ) έχει βρεθεί στο στόχαστρο από νωρίς. Οι αορίστου χρόνου, και ειδικά όσοι «μονιμοποιήθηκαν» με το ΠΔ Παυλόπουλου, απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τους ΟΤΑ. Κι αυτό όμως, ακόμη και ένα χρόνο πριν, φαινόταν αδιανόητο. Στο ΥΠΠΟ υπάρχει «εξαίρεση» -  αλλά για πόσο ακόμη;
Στα διάφορα σχέδια Οργανισμών, που μαθαίνουμε πάντα τελευταίοι, οι Διευθύνσεις Διοικητικού και Οικονομικού και μαζί μ’ αυτές και τα διάφορα Τμήματα φαίνεται να οδεύουν, με ή χωρίς «αυτοτέλεια», στο Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το αποδεχόμαστε; Στο τελευταίο σχέδιο Οργανισμού «ξεχάστηκαν» τα Τμήματα Γραμματειακής Υποστήριξης σε όλες τις Διευθύνσεις (τυχαίο;). Όλοι οι συνάδελφοι του κλάδου αγωνιούν, φοβούνται, ρωτούν δεξιά κι αριστερά και προσπαθούν να βρουν ένα κλαδί να κρατηθούν. Κυρίως ζητούν, και σωστά, να πληροφορηθούν και να εκφραστούν στο Σύλλογό τους.
Σ’ αυτές τις στιγμές όλοι περιμέναμε ο Σύλλογος των ΔΕ Διοικητικών να πρωταγωνιστήσει. Να βγει μπροστά, να ενημερώσει με συναντήσεις, συνελεύσεις και περιοδείες στα κτήρια της ΚΥ (τουλάχιστον), να αναζητήσει συμμάχους από άλλους κλάδους και ειδικότητες. Να προκηρύξει μια στάση εργασίας, μια 24ωρη απεργία, να βγάλει μια αναλυτική ανακοίνωση. Να πει και «δυο κουβέντες» για το ρόλο και τη σημασία του κλάδου μας στη Δημόσια Διοίκηση και στο ΥΠΠΟ ειδικότερα. Επίσημα σιγεί και ανεπίσημα θριαμβεύει η γνωστή παρακμιακή κουλτούρα του κουτσομπολιού και των (ανεύθυνων) διαδόσεων. 
Καταναλωνόμαστε σε διάφορες συνεδριάσεις ΔΣ και δεν παίρνουμε πρωτοβουλίες: περιμένουμε τους άλλους Συλλόγους, την Ομοσπονδία, τα κόμματα, ή ακόμη και το τελικό σχέδιο του Οργανισμού -  τότε θα είναι αργά και ό,τι γίνει θα είναι για την τιμή των όπλων. Έλεος!
Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Που θα καταλήξουμε ως κλάδος και ο καθένας ατομικά; Στους προθαλάμους των φροντιστηρίων αξιολόγησης ή πιστοποίησης, στα γραφεία των βουλευτών, στις αυλές των διαφόρων συνδικαλιστών που θα μας τάξουν - ή μήπως στην ανεργία; Αν κρίνουμε από το τι γίνεται σ’ όλη την ελληνική κοινωνία μάλλον θα βρεθούμε στην «εφεδρεία»… 
Εμείς πάντα λέγαμε ότι ο Σύλλογος ΔΕ Διοικητικών δεν μπορεί να καταγράφεται στο μυαλό των συναδέλφων ούτε ως ο «Σύλλογος της αιμοδοσίας», ούτε ως ένας Σύλλογος - σφραγίδα που θα κινητοποιείται με παραγγέλματα ή άνωθεν εγκρίσεις και εντολές (που δεν δίδονται κιόλας). 

Ως ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ζητάμε ξανά και δημόσια από το Δ.Σ. να προκηρύξει εδώ και τώρα (ακόμη και δια τηλεφωνικής περιφοράς) και χωρίς προσχήματα και χρονοτριβή ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Ζητάμε και περιμένουμε το ΔΣ να αναλάβει την ευθύνη και να εισηγηθεί δημόσια, από το βήμα της Συνέλευσης και όχι δια αντιπροσώπων, τόσο επί της αρχής όσο  και επί των σχεδίων και παρασχεδίων των Οργανισμών. Εδώ που φτάσαμε το λόγο τον έχουν οι συνάδελφοι και οι ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας να πιέσουν και να επιβάλλουν μια άλλη πορεία για το Σύλλογο. Να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις, τα όνειρά, τις ελπίδες μας, την αξιοπρέπειά μας από τη λεηλασία των Μνημονίων και της Συγκυβέρνησης.

23 σχόλια:

  1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΛΑΔΩΝ ΔΕ
    Μπουμπουλίνας 20 - Τ.Κ. 106 81 - Αθήνα – Τηλ. 2131322158, 2131322626 Fax:2108201439


    Αθήνα, 12/02/2013
    A N A K O I N Ω Σ Η

    Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

    το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καταδικάζει τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε πρόσφατη διαδικτυακή της ανακοίνωση το εγκαλεί για αδράνεια και απραξία, μπροστά στα θρυλούμενα για το νέο Οργανόγραμμα του Υπ.Πο.

    Κανείς μας στο Δ.Σ. του Συλλόγου ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ, όπως επιπόλαια και για την εξυπηρέτηση του επικοινωνιακού παιχνιδιού και μόνο, μας καταμαρτυρεί η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον, η πρεμούρα ορισμένων να λαϊκίσουν, εκμεταλλευόμενοι τα σοβαρά μας ομολογουμένως εργασιακά προβλήματα και τα άσχημα ενδεχόμενα, τους κάνει βιαστικούς στην κριτική, με σκοπό να οικειοποιηθούν το ρόλο των μόνων που υπερασπίζονται τα εργασιακά μας δικαιώματα. Δυστυχώς, το άγχος αναμονής για την ανάληψη της εξουσίας του άρματος, στο οποίο είναι δεμένη η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, την παρασύρει ετούτες τις κρίσιμες ώρες, σε επιζήμιες για όλους τακτικές.

    Σ’ αυτές τις στιγμές, που ο Κλάδος μας βρίσκεται στο στόχαστρο των ντόπιων και ξένων τροϊκανών, αλίμονο να μη πρωταγωνιστούσαμε ως Σύλλογος ΔΕ στον αγώνα υπεράσπισής του.

    Διαρκείς συνεδριάσεις του Δ.Σ., παραστάσεις υπό την αιγίδα της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ στα υπουργικά γραφεία, στα γραφεία των κομμάτων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ανακοινώσεις σχετικές με το ιδιαίτερο θέμα του νέου Οργανογράμματος (: 5/2/13, η τελευταία), προγραμματισμός ανοιχτής συζήτησης-ενημέρωσης στο Αμφιθέατρο του ΥΠ.ΠΟ. την Τρίτη 19/02/13, συμμετοχή σε διαβουλεύσεις και διαρκής αξιολόγηση των δεδομένων για τις επόμενες κινήσεις είναι λίγα μόνο απ΄ όσα ήδη γίνονται κι ελάχιστα μπροστά στα όσα ετοιμάζονται.

    Ωστόσο, αυτά δεν φαίνονται να φτάνουν για την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, που έχει σηκώσει το λάβαρο της επαναστάσεως ζητώντας το καθημερινό ήχημα των τυμπάνων του πολέμου στους δρόμους για να λέμε τι;… ότι κάτι γίνεται, κάτι ετοιμάζεται κι εμείς αποφασίζουμε μόνο και μόνο επειδή βλέπουμε θολό το τοπίο, στάσεις και απεργίες για το απροσδιόριστο ενδεχόμενο, με το όπλο παρά πόδα;…

    Ας σοβαρευτούμε! Τα νεανικά επαναστατικά σύνδρομα ας μένουν μακριά από το τραπέζι της ουσιαστικής προσέγγισης των δεδομένων και της ψύχραιμης θεώρησης τους, για χάραξη συγκεκριμένης στρατηγικής κι ανάληψη αγώνα τη στιγμή που επιβάλλεται. Αρκετά είναι τα προβλήματα όλων μας. Η εξουθένωση σε μια διαδικασία αγώνα για τον αγώνα, μας κάνει ανίκανους να αγωνιστούμε την ώρα που θα πρέπει. Και θα ΄ναι κρίμα να χαθεί ο αγώνας από την κούραση των αγωνιστών κι όχι από την υπεροπλία του εχθρού!

    Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

    με αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση του ρόλου μας ως Συλλόγου ΔΕ, συνεχίζουμε προχωρώντας συντεταγμένα, στοιχισμένοι στον κανόνα κοινής, με την ΠΟΕ-ΥΠΠΟ και τους υπόλοιπους κλαδικούς και ενιαίους Συλλόγους του ΥΠ.ΠΟ., αντιμετώπισης κι αυτού του σοβαρού ζητήματος του νέου Οργανογράμματος του ΥΠ.ΠΟ. που χρησιμοποιεί η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τη σπορά πανικού προς πορισμό μικρο-παραταξιακών συμφερόντων .


    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    O Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

    Πέτρος Μιχαηλίδης Γιώργος Βλαντής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτον να κοινοποιειθει οτι η ανακοινωση του ΔΣ των ΔΕ ειναι κατα πλειοψηφεια.
      Η ανακοινωση της ΑΠ δεν κανει τιποτε περισσοτερο απ το να κοινοποιει της θεσης της για τα τρεχοντα θεματα του κλαδου στο ΥΠΠΟ.Τωρα αν αυτο εκλαμβανεται σαν πρεμουρα για την εξουσια η αριστερα ποτε δεν ειχε και δεν εχει τετοια πρεμουρα.Αλλες ειναι οι παραταξεις που για πολλα χρονια συμμετειχαν σε παιχνιδια εξουσιας.
      οταν στην ιδια την ανακοινωση της πλειοψηφειας γραφεται οτι υπο την αιγιδα της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ γινονται οι περισσοτερες των ενεργειων,εχουμε αδικο που ζηταμε απο τον συλλογο να παρει και δικες του πρωτοβουλιες?
      λαβαρο επαναστασης και τυμπανα πολεμου η αφυπνιση των συναδελφων οταν τα δειγματα γραφης των οργανογραμματων καθε αλλο παρα αισιοδοξα ειναι.
      εαν σοβαροτητα ειναι η στοιχιση με την ομοσπονδια και τον ενιαιο προτιμουμε να μεινουμε με τα νεανικα μας επαναστατιικα συνδρομα.
      συμφωνουμε με την προγραμματισμενη ανοιχτη συζητηση στο αμφιθεατρο και θα ειμαστε συμφωνοι και σε αλλες ενεργειες που θα κρατανε τους συναδελφους σε επαγρυπνιση.

      Διαγραφή
    2. Τιψάχνεις βρε Κ. από αυτούς;
      Δεκαετίες τώρα ήταν παρακειμόμενοι της εκάστοτε εξουσίας ανεξάρτητα από κομματα που κυβερνούσαν. Τι να λεμε τώρα! Και σήμερα περιμένεις να αλλάξουν; Πλακα κανεις;
      Εντάξει νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο αλλά αν ακούσουν τον κοσμο των ΔΕ τι λεει θα ντρεπόντουσαν να γράφουν τετοιες βλακειες. Σε λίγο θα πουν οτι για τους Οργανισμούς φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οτι λεει η Κυβερνηση αυτά παπαγαλίζουν.

      Απλά βλέπουν οτι ο κόσμος τους αφήνει πίσω και τους αποχαιρετά και δεν μπορούν να το χωνέψουν. Ξέρετε πόσοι χάρηκαν μια φράση σας για το συλλογο της αιμοδοσιας; Ολοι οι συνάδελφοι δεξιοι κι αριστεροί. Γιατί οκ καλη η αιμοδοσία αλλά τοτε μονο ακουμε το Συλλογο.

      Εγώ στη δική σας ανακοινωση βλεπω ειλικρινα να εχετε αγωνια για το τι γινεται. Και σωστά τα λετε. Ας πανε μια βολτα να δουνε ποσοι συνάδελφοι εχουν παει και πληρώνουν για πιστοποιηση υπολογιστών. Ας πανε μια βολτα να δουνε τι εκτιμηση εχει η πλειοψηφια του κοσμου για τους συνδικαλιστές. Κάνουμε τωρα οτι δεν ξερουμε και φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αστεια πράγματα αυτοι εκτίθονται.

      Επισης καλα οκ για ολα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά συνελευση δεν μας λενε ποτε θα κάνουμε. Εκτός κι αν και γι' αυτο παλι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει.

      Βγηκαν του ΣΕΑ με τους Αρχιτεκτονες και φωνάζουν και κανανε συνελευση και βγαλανε χαρτια και κανουν συγκεντρωση. Και τρέχουν τώρα -μπας και μείνουν πισω στις εντυπωσεις- ο Συλλογος μας και ο Ενιαίος που θυμηθηκε να κανει και σταση εργασιας. Δηλαδή δουλεμα κανονικό. Εγώ θελω να εχετε τον τσαμπουκα και να ζητησετε να βγαλετε τα πρακτικά εδω φορα παρτίδα. Να μαθαινουμε ολοι τι λεει ο καθενας στα ΔΣ γιατι εμεις δεν εχουμε αδειες να τρεχουμε στις και καλα ανοικτες συνεδριάσεις.

      Εγω σας λεω οτι ο κοσμος σας εχει εκτιμησει πολυ για τη στάση σας και αυτο ενοχλει και σας την πεφτουν. Γιατί δεν ειστε καλα παιδια και φρονημα. Πέρα ομως απο το ΣΥΡΙΖΑ που φταιει για ολα παντα εχουμε ολοι κριση και βλέπουμε και διαβαζουμε.

      Προτεινω να βγαλετε την ανακοινωση κανονικα αναρτηση ειναι για να γελά ο κοσμος ...

      Διαγραφή
    3. Καλα σας πειραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
      Δεν κοιτάτε που μας καταντησατε εσεις και τα κομματά σας;
      Ο κάτω σωστά τα λεει για τα θεματα αυτά. Δεν τα ξερουμε νομιζετε;

      Διαγραφή
    4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ. ΟΧΙ ΣΦΥΡΑ ΚΑΟΥΜΠΟΙΚΑ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ; ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗ ΛΕΝΕ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΡΝΙΕΣΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;

      Διαγραφή
    5. το πασοκ και η νδ μαζι με την δημαρ που οπου δει εξουσια και καρεκλα τρεχει κατηγορουν το συριζα οτι και καλα θελει την εξουσια... πλακα κανετε; ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ κι αφήστε τα ψοφια. Και πειτε και κανενα οχι στην Κυβέρνηση δεν θα παθετε τιποτα. Πειτε ΟΧΙ στον Οργανισμό! Ολοι ξερουμε οτι γινεται για να διώξουν κοσμο. Και τα αλλα ειναι παραμύθια.

      Διαγραφή
  2. AYTH H ΦΡΑΣΗ ειναι ολα τα λεφτα. Λενε:

    χρησιμοποιεί η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τη σπορά πανικού προς πορισμό μικρο-παραταξιακών συμφερόντων .

    ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΟ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμαν αμαν... το τέρας με τα τέσσερα πόδια και τις δύο πλάτες... τελειο! Γουστάρω ανακοινωσεις τρελές. Ριχτε στον κοσμο πράμα... κι αντε ψηφιστε κανα μνημονιο... Ε πατριώτες τον οργανισμο ο υπουργος θα σας τον δωσει σε στικακι; Κοιτάχτε να τον χασετε το'χετε το θεμα εσεις οι Βενιζελικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to arxeio tha einai kodikopoiimeno
      user name spora
      password porismos
      Re seis fonaxte ti Louka na kanei efxelaio
      den mas blepo kala

      Synelefsi pote tha kanoume DE, PE, TE, ME, SE, Eniaioi kai xorismenoi?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΜΟΛΙΣ Ο ΣΕΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΝΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΝΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ; ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;

      Διαγραφή
    3. Πανικος! Εγώ αυτο καταλαβαινω απο οσα γραφουν.
      Πανικος για την εκδηλωση ΣΕΑ και Μηχανικών
      Πανικός για τις ανακοινωσεις της Αυτονομης Παρέμβασης που ειναι οι ΜΟΝΕΣ που εχουν αποψη και ειρμό
      Πανικός γιατι το παιχνιδι χοντραινει και θα φύγει κοσμος
      12.000 λενε ετσι για αρχη φέτος και βλεπουμε.
      Εγώ ρωτάω... εμεις θα γλιτώσουμε διοτι ενα δυο τρια
      Λέτε στα αλλα υπουργεια να μην λενε τα ιδια οτι κι εκεινοι θα γλιτώσουν διοτι και διοτι; Τελικά αμα κοιτάμε στενά τα δικα μας χάνουμε την ουσια.

      και κατι τελευταιο: επειδή το ΔΣ του ΔΕ Διοικητικών εχει προσωπα και παρατάξεις θελουμε να μάθουμε ποιοι ψήφισαν αυτο το κειμενο που βγηκε. Ονοματα και παρατάξεις. Για να ξερουμε τι λεει ο καθενας κι οχι γενικά και αόριστα. υποθετω οτι Παρεμβαση και ΕΑΚ δεν ψηφισαν αυτο το κειμενο. Αλλα ας το πουνε και επισημα απο το Προεδρείο.
      Επισης τι θα γινει με τη συνελευση;
      Ποτε θα γινει; Στο τελος θα γινει το Πασχα και θα λεμε δεν προλάβαμε! Αντε δηλαδή γιατι εχει γινει αστειο το κρυφτουλι με τις συνελευσεις στα Σωματεια.

      Απο Ενιαίο τι νέα έχουμε. Γιατι και απο εκει κατι μου λεει πως ειχε πλακα.

      Διαγραφή
  4. Ψυχραιμια. Καθε λογικός και οχι πορωμενος αυτο θα έλεγε. Κατ' αρχην ωραια η πλακα αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα.

    Εχουμε και λεμε:

    1. Ολοι καθομαστε σε αναμμενα καρβουνα με τους Οργανισμους και τις Αξιολογήσεις και τα συναφή.

    2. Αυτο που βγηκε ηταν γ@μ... και προστιμο που λενε και ολοι επαθαν πλακα. Και κοπηκε και η πολυ ανετιλα και χαζοχαρουμενια και καλα εμεις στο ΥΠΠΟ παντα καθαριζουμε. Αμ δε! Τσουπ ηρθαν οι Γαλλοι και τα ειπαν γαλλικα τροϊκανα και τα σκυλια δεμενα.


    3. Επειδη μιλαγανε με τους Υπουργους και τα λοιπά επαθαν πλακα και οι παρατάξεις αυτές. Σου λεει αμαν θα μας πάρουν με τις ντομάτες. Λιβανιζαμε λιβανιζαμε τωρα τι γινεται; Τρεχατε!

    4. Πανε τρεχουν να το μαζεψουν και καλα λαθος και καλα ξεχασαμε τους διοικητικους και καλα μας ξεφυγαν τα μουσεια και παει λεγοντας. Δικαιολογιες για κουτους

    5. Τωρα τρεχουν οι ημερομηνιες και ο Σαμαράς θα παει τα πακετα των οργανισμων στη Βουλή. Στο υπουργειο το δουλεμα συνεχίζεται και οι Γενικοι Διευθυντες δινουν προτάσεις και ιδεες και τα συναφη ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Αυτά εμεις δεν τα ξερουμε γιατι ειμαστε πλεμπα. Εμεις θα μαθουμε το τελικο κοστουμι οταν το ραψουν οι ραφτες και σ' αυτο θα μας χωρέσουν λεπτους χοντρους μαζι.

    6. Τους κανουν την πλάκα οι αρχαιολογοι και οι μηχανικοι που σου λενε δεν κανετε συνελευσεις και λετε μισολογα καθηστε να τα πουμε εμεις. Πανικος στα Σωματεια και σε επιτελεια. Σου λεει μας τη βγηκαν, πως θα μαζεψουμε τα ψηφαλακια αυριο μεθαυριο;

    7. Αμαν να δειξουμε και εμεις χαρακτηρα. Να ο ΔΕ συγκεντρωση την Τριτη, να ο Ενιαιος και σταση εργασιας και συγκεντρωση του Αγ. Βαλεντίνου, να τη Δευτέρα κοψιμο πιτας η Ομοσπονδια. Πλειοδοσία... σου λένε βαλε εκει εκδηλωσεις και φραμπαλάδες και βλέπουμε. Μετα δεν θα παει ο κοσμος που τους εχει βαρεθει οποτε θα βγουν να λενε να ειδατε δεν τρεχει τιποτα ο κοσμος συμφωνει και δεν απεργει.

    8. Πιο πονηροι οι ΔΑΚιτες βαλαν την εκδηλωση την Τριτη Σου λεει κατι θα εχουμε στα χερια μας ως τοτε μπας και πουμε αδερφια γλιτώσαμε.
    Πιο χαλια οι Ενιαίοι (αμα την καθοδηγηση της ΠΑΣΚΕ την εχει η ΔΗΜΑΡ τι περιμενεις) βαλανε την Πέμπτη. Οχι μαζι με τους αρχαιολογους απαπαπα εκει δεν τους παιρνει να λενε γενικες μπουρδολογίες διοτι προκειται για διαβασμενο κλαδο.

    9. Τωρα εχουν κι ενα αγχος. Σου λεει αμα τα πραγματα πανε έτσι τι ΣΥΡΙΖΑ και τι ξεΣΥΡΙΖΑ θα μας μουτζώνουν ολοι. Και παλια μας τεχνη κοσκινο (τοχουμε ξαναδει το έργο ουυυυ, ανυπομονω να ακουσω τα ιδια κλισε των Προέδρων και των Αντιπροέδρων).

    10. Παμε τωρα και στην Παρεμβαση που θα μου γλιτώνατε. Σωστά το μυριστήκατε το θεμα καιει. Και αντε και σωστα τα λετε και εσεις και τα ΕΑΚ. Αλλά σε ποιους τα λέτε; (Δυσκολο το ερώτημα ε;). Εχετε και τα μεταξυ σας τα αριστερα και κοβει ο ενας ραβει ο αλλος με σας και τα ΕΑΚ. Εσεις βεβαια και μ@λ@.. να λετε εχετε ενα καλο: ειστε απονηρευτοι και τα λετε δημοσια, οποτε τσουπ οι αλλοι σας την κανουν την χαλάστρα. Εγω βεβαια επειδη δεν σας εχω για τομαρια νομιζω οτι δεν ειστε μεσα σε παζαρια ακομα. Κι αυτο καλο ειναι για την ωρα

    11. Α! και για να πουμε και κανα αστειο ποτε θα γινουν συνελευσεις; ΠΟΤΕ οσο το θεμα ειναι ανοικτο. Για μ@λ@... ψαχνετε;

    12. Αν θελετε σοβαρα να κανετε κατι στο ΥΠΠΟ κοιταχτε να καθησετε σ ενα τραπεζει 5 ατομα απο καθε πλευρά και να πειτε και Παρεμβαση και ΕΑΚ και ΚΚΕ ολοι μαζι με 10 απλα πραγματακια. Και πατε παντου σε εκλογες μαζι μπας και αλλαξει κατι. Γιατι τοτε ο κοσμος θα γουστάρει και θα σας ψηφισει. Και πειτε καθαρα και στον κοσμο εμεις λεμε αυτον κι αυτον για προεδρους και γραμματεα και τα ρεστα. Λετε να μην ξερει ο κοσμος ποιοι αξιζουν; Αφηστε το αλληλοφαγωμα λοιπον και πατε μαζι.

    Χρηστος (ξερετε εσεις σας τα λεω και προσωπικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω ενοτητα της αριστεράς χρειάζεται.
      Ολοι μαζι πριν μας πουλήσουν κι εμας στους Γερμαναράδες.
      Στο Υπουργειο (τι υπουργειο δηλαδη μονο εμεις το λεμε ακομη υπουργειο) πρέπει να γινει κατι να ενωθει η αριστερά ολη στα Σωματεία. Να κατεβει ενα ενωτικο ψηφοδέλτιο με τον κόσμο που ξερουμε οτι ειναι με σωστες θεσεις και σταση καθημερινα. Τοτε μονο θα εχουμε μελλον ως εργαζομενοι και ως ανθρωποι. Να δειξουμε οτι ειμαστε δυνατοι αμα θελουμε.

      Διαγραφή
  5. ρε Χρηστο μας πεθανες ουτε ανακοινωση της Παρεμβασης δεν ειναι τοση
    ρε μπας και σε προπονει στην αξιολογηση ο Λαφαζάνης; Καλα τα λες παντως ειδκα εκει στο 12. Να αφησουν τα χωριστικα και να καθησουν σ ενα τραπεζι να τα βρουνε. Ειναι και νεα παιδια και καλα παιδια και δεν εχουν ακομη γινει σαν την παλια γενια. Ειδικα τα παιδια απο τους Εκτακτους ειναι μαγκακια δεν μασανε. Κανανε απεργιες τρεχανε φτιαχνανε υπομνηματα ειχανε βαλει δικηγορους τρεχανε καθε μια και δυο στα δικαστηρια. Τετοιο κοσμο θελουμε. Οι αλλοι τωρα τι να λεμε εσυ Χρηστάρα εισαι και παλιος και τους ξερεις πιο καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για πλακα και χαβαλε

    Η ανακοινωση της Παρεμβασης δεν μοιαζει με τις αλλες. Τι έγινε υπάρχει και 2η πένα που θα ελεγε και ο σύντροφος Μάκης; Να και αναπαραγωγη στελεχών η Παρεμβαση!

    Η ανακοινωση του Συλλόγου ΔΕ πολυ αγχωμένη δηλαδη παρολιγο να φταιει παλι ο ΣΥΡΙΖΑ και για τον Οργανισμο. Παρολίγο να γράψετε οτι φοβαστε μην καουμε και στο ζέσταμα και δεν θα μπορουμε να βγαλουμε τον αγώνα μετα. Πως λεει και η Παρεμβαση; ΕΛΕΟΣ!

    Εγω θελω Αμφιθέατρο με πανελ και πολιτισμο να ακουσω υπεύθυνες προτάσεις από τη ΔΗΜΑΡ. Παλια γουσταρα ΠΑΣΟΚ αλλα χαλασε εχουν πεσει πολυ. Ενω η ΔΗΜΑΡ το εχει βρε παιδι μου. Σαν ΠΑΣΟΚ κι ακομη πιο υπεύθυνα.

    Λετε η ΔΗΜΑΡ να κανει την εκπληξη και να συγχωνευτουμε με το Ανάπτυξης που εχει και τις Βιομηχανιες; Διοτι πολυ βαρια βιομηχανια ακουω για τον πολιτισμο και μου μπαινουν ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέτε ολοι για τη ΔΗΜΑΡ. Σιγά τα νεα. Ο Γιώργος ειδικά πάντα έτσι ηταν. Οταν ζοριζοταν το ΠΑΣΟΚ ετρεχε να βαλει πλάτες και να ξελασπώσει.

      Η ΔΗΜΑΡ απλα λειτουργει οπως παντα ηθελε. Διπλα στο ΠΑΣΟΚ και διπλα στην εξουσια να πιανει κανενα ψιχουλάκι. Δεν ξερω γιατι μερικοι ειστε τοσο εκπληκτοι μαζι τους. Αυτο ηθελαν και αυτο εκαναν παντα.


      Διαγραφή
  7. Η Ανακοινωση είναι απαράδεκτη. Ο Συλλογος των ΔΕ Διοικητικών έχει καθυστερήσει. Δεν ξέρω αν και τι κάνανε με συναντησεις κλπ, αλλά αν κρίνω απο το αποτέλεσμα το πράγμα δεν παει καλα.
    Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις για να πιεστει και η πολιτική ηγεσία και να παει το μηνυμα στ' αυτιά τους. Αν δεν γινει τιποτα και μεινουμε στις συναντησεις και στα καλές προθέσεις πάει την πατήσαμε.
    Η Παρέμβαση ειπε οτι συζητάμε και νιωθουμε ολοι μας. Και για 1η φορά τα ειπε απλά, χυμα και συντομα. Ετσι ειναι οπως τα λέει. Συμφωνω με το σχόλιο παραπάνω οτι πρεπει να γινει ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ άμεσα.
    Συμφωνω επίσης με το θεμα οτι εμεις εδώ μιλαμε και απο πισω οι Διευθυντές πανε με προτάσεις και φτιαχνουν το νέο οργανογραμμα. Εμεις ποτε θα το μαθουμε; Εκ των υστέρων;

    Δεν συμφωνω καθόλου βλακειες τα θεωρώ αυτά που γράφονται για το ΣΥΡΙΖΑ. Τα παιδιά είναι ΣΥΡΙΖΑ και καλά κάνουν. Αλλά τι σημαινει αυτο; Οτι για τον Οργανισμο φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κινδυνολογία ειναι οτι δεν υπάρχουν Διοικητικές Οικονομικές Υπηρεσίες; Κινδυνολογία ειναι ότι μας ετοιμαζουν για το Παιδείας; Κινδυνολογία είναι οτι οι ΔΕ αορίστου κινδυνεύουν πιο πολυ; Κινδυνολογία ειναι οτι καθόμαστε ολοι και περιμένουμε το άλλο σχέδιο που υποσχέθηκαν και δεν πιέζουμε; Ε! δεν ειναι κινδυνολογία. Η αληθεια ειναι

    Εγώ τονιζω το θεμα της κατανομης των θεσεων. Απουσιάζει σε ολα τα σχέδια. Τι γινεται με το θεμα αυτο; Εκει κρυβεται ο διαβολος. Αν δεν ξερουμε ποσοι υπηρετουν σε καθε υπηρεσία, τοτε τρεχα γυρευε που θα βρεθει ο καθένας μας.

    Λέω σε ολους τους συναδέλφους να μην ειμαστε κολλημένοι κομματικά και να βλεπουμε το θεμα οπως εχει. Η ΕΑΚ και η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ειναι οι μόνες παρατάξεις που κινηθηκαν και ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ να κανουν. Οι Αρχαιολόγοι και οι Μηχανικοί δεν ειναι χαζοι που φωνάζουν. Φωνάζουν γιατί διεκδικουν πέντε πράγματα. Αυτο επρεπε να κανουμε κι εμεις. Και χωρίς να παρεξηγηθει κανενας ας παραδειγματιστουμε απο αυτούς. Εγώ θα παω στην εκδηλωσή τους γιατι ξερω οτι δεν το βλεπουν συντεχνιακά και ειναι σοβαροι και διαβασμένοι. Πως το λενε το ψάχνουν. Οι Συλλογοι μας δεν κανουν το ιδιο. Και αυτο φαινεται δεν κρυβεται.

    Εγώ θα προτεινα στον Πέτρο και στον Γιωργο να πουνε Οκ! πανω στην τσαντιλα μας γραψαμε ενα κειμενο που καναμε λάθος. Γιατί ειναι φάουλ και το ξέρουν. Και να πουνε: Παμε κι εμεις στην εκδηλωση του ΣΕΑ και λεμε στους αρχαιολόγους να το παλέψουμε μαζι το θέμα. Αυτο ειναι ενότητα. Δεν ειναι α κανει ο ΣΕΑ σήμερα εκδήλωση να κανουμε εμεις αυριο ή μεθαύριο. Αυτά ειναι παραταξιακές ανοησίες.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε καλα τα λεει η Παρεμβαση και λιγα μας λεει δηλαδη. Ειδικά για τα παιδια της ΔΑΚΕ δεν το περιμενα να ταυτιζονται με τους αλλους τους παλαιοκομματικους. Γιατι η σημερινη ΔΑΚΕ υποτιθεται δεν ειναι η ΔΑΚΕ με τις αμαρτιες τις παλιές. Έτσι; Η ΔΑΚΕ δεν φοβηθηκε να τα πει στο Σαμαρά χύμα και ας τη διεγραψαν. Δεν πρεπει να ειμαστε ουρα στο ΠΑΣΟΚ και στον Κουβέλη. Εγω με τα παιδια του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνω σε πολλα που λενε και βλέπω τα συμφεροντά μου σαν εργαζομενος. Αυτά έπρεπε να λεμε κι εμεις. Και να παμε στο κομμα και να τα πουμε.

    Εγω στο υπουργειο δεν ειμαι ΔΑΚΕ για να ειμαι μαζι με το ΠΑΣΟΚ ενταξει; Και εδω στο blog τους ποτε δεν διαβασα ενα ψεμα. Μπορει να διαφωνω σε καποια αλλα ψεμα δεν διαβασα. Κι αυτο εμεις πρέπει να το σεβομαστε.

    Α και κατι τελευταιο. Ειδανε οτι κανουν εκδηλωση οι αρχαιολογοι και οι μηχανικοι και τους επιασε ολους να κανουν εκδηλωση. Ειναι σοβαρα αυτά; Γιατί οι ΔΕ κανουμε ξεχωριστη; Να παμε στην εκδηλωση του ΣΕΑ αφου μας καλουν κιολας. Τοσα χρονια λεγαμε οι αρχαιολογοι ειναι για την πάρτη τους. Σημερα λενε ολοι μαζι και σωστα το λενε και μπραβο τους. Το ίδιο και οι μηχανικοι. Αντι να ψυριζουμε το θεμα ας στηριξουμε καθε πρωτοβουλια χωρίς παραταξιακα ζητηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά η ΔΑΚΕ λεει αυτα τα πράγματα;
      Δεν καταλαβαινω !
      Εχουμε απαιτησεις απο εσας μην κανετε ΠΑΛΙ τα ιδια λαθη
      Ειμαστε μαζι σας αλλα δεν ειμαστε ΠΑΣΟΚ
      Το ξερετε και το ξερουμε αυτο. Δεν θα ντρεπομαστε εμεις να πουμε οτι ειμαστε ΔΑΚΕ επειδη τα καναμε μανταρα στον ταδε συλλογο.

      Πηγα συνειδητα στην εκδηλωση του ΣΕΑ και των Μηχανικών και τους χαρηκα πως μιλαγανε σοβαρά και υπευθυνα. Ειδα μονο καποιους απο τη ΔΑΚΕ. Οι αλλοι που ηταν; Ο κ. Στεφάνου ηταν καταλυτικός και ας βαλουμε μυαλό απο αυτά που ειπε. Το ιδιο και ο κ. Ρηγινος. Ειναι σοβαροι ανθρωποι δεν με ενδιαφερει αν ειναι το α η το β κομμα.

      Συναδελφοι περιμενουμε απο εσας. Αυτο λεμε και το ξερετε



      Διαγραφή
  9. Εγω ευχαριστώ για τη σημερινη εκδηλωση
    και χαρηκα που ειδα αυτο το προεδρειο γιατι ειναι σοβαροι ανθρωποι
    Δεν απαντησαν σε οσα δεν ηξεραν και εγω το εκτιμω αυτο.
    Δεν με καθησυχασαν και ενιωσα οτι μου μιλανε ειλικρινα
    Θα ηθελα πιο πολλα για τον κλάδο μου ΔΕ Διοικητικών
    Οι κυριοι και η κυρια του Προεδρείου ειναι πολύ καλοι και σωστοι
    Απο καρδιάς ευχαριστώ. Γυρισα πιο αισιοδοξη στο σπιτι μου
    Ευχαριστώ
    Μαρια Διοικητικος

    Θελω να γραφτω στο blog να γραφω με το ονομα μου
    Δεν ειμαι καλη αλλα θελω να εκφραστω και εσεις μου δινετε μια ευκαιρια. Εχουμε σπουδάσει. Ο κ. Στεφάνου ειχε χιλια δικια με το θεμα των πιστοποιήσεων και ομολογώ οτι κι εγώ το εκανα και αν θελετε σαν παραταξη να σας δώσω τις σημειωσεις. Σας ευχαριστω με κανατε να νιωσω οτι καποιοι με σκεφτονται. Ευχαριστώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελουμε να σε ευχαριστησουμε για την συμμετοχη σου στην ανταλλαγη των αποψεων στο blog της παραταξης μας,και για τα σχολια σου.
      προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις να γραφεις με κανονικο ονομα και οχι στα σχολια.
      θελω να σου διευκρινησω οτι κυριες αναρτησεις γινονται μονο απο τους διαχειριστες του blog.ολοι οι υπολοιποι συναδελφοι μπορουν να σχολιαζουν επωνυμα η ανωνυμα αυτες τις αναρτησεις

      Διαγραφή
  10. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Η ΤΟΥ ΖΙΓΔΗ Η ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΜΟΚΟΥ Η ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΑΡΟΣΤΕ........ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑ....ΑΝ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΘΛΙΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΗΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΟΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ....ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ....ΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΙΘΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΜΑ ΕΔΩ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ..... ΤΟ ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΚΑΚΙΑ....ΜΕ ΤΡΙΣ ΚΙ ΕΞΙΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ...ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΨΑΡΑΚΙΑ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή