Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


10 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια καλή απόφαση
    Επιτέλους η αριστερά αποφάσισε να παει μαζι
    Επιτελους ειχε κοσμο
    Επιτελους δεν ακουγαμε τις γνωστες μ@λ@κ..
    Επιτέλους ειχαμε προεδρειο και ρολοι
    Επιτέλους υπηρχε διαδικασια
    Επιτελους εκτος απο το δσ μπηκαν στο χορο και 10 ανθρωποι
    Μια δυσκολη αρχη σιγουρα
    Αλλα εδω που ειμαστε τι ειχαμε τι χασαμε
    μας εχουν γ@μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην απεργήσουν
    Οι γνωστοί άγνωστοι θα ειμαστε
    αλλα εχει δικιο ο απανω που λεει τι ειχαμε τι χασαμε για το γαμωτο αξιζει να απεργησουμε μια βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δειτε που οι φυλακες θα το κανουν αβαβα
    Εδω ειμαστε. Αν δεν ριξει γραμμη η ομοσπονδια αυτοί δεν κανουν βημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόφαση ειναι βλακεια, δεν απεργει κανεις
    Τυχοδιωκτισμος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    και καλα ο ΣΥΡΙΖΑ το ειπε χυμα γεια ειμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ (κατω η κακη ΔΗΜΑΡ) παμε σε απεργιες κι οπου βγει κλπ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατι δεν το ειπε κι αυτη; Σωστό το ΚΚΕ μετρημενο και σοβαρο στην προταση (η τοποθετηση οκ οι κασετες παιζουν). Ετσι οπως κανετε χανετε κοσμο δεν κερδιζετε τιποτα "φιλοι" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αν και σε καποια θεματα εχετε σωστες θεσεις (πχ οργανισμος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ama den eixan tous ritores apo ta panepistimia tha sou elega ti kosmo tha mazeue o syriza. milane ston kosmaki kai toys xesikonoun efkola. to exoume xasei omadikos mou fenetai. re oloi aftoi einai mia parea kai ekso kai mesa. apo ta panepistimia einai oloi. kai mas kounietai o syriza. oxi diladi oti oi alloi einai sobaroi xazotempelides pasokonoudoudes pou bgenoun sta ds kai den pane douleia. kafes rysfetia kai lufa. ante re sas kseroume. alla alla afta ki allo oti ta metra einai skata. mhn trela8oume kiolas oti ta metra einai ok kai den trexei tipota. entaksi? kai diladi ok na min ginei apergia kai ti na ginei na kanoume to stauro mas; alla apergia kanoniki oxi kapelomenes apo tis pares tou suriza kai tis antarsias.
      oso gia organismo kai tetoia afta einai sta mnimonia ti tous niazei to ypourgio skasila tous. metra einai kai pianoun kai mas kai tous allous kai ola afta. edo exoun sxedio den einai kai kala oti tora tous epiase kopsimo gia organismo tosa xronia giati den kanane. plaka kanoume. tha poune na figoun 1000 pos na figoun e na kanoume organismo na kanoume exetasis na baloume to ena to allo opote na oi 1000. paixnidi ginetai den to blepete. alla afou den mila kanenas erxetai o syriza kai sas lei opa ego eimai edo den kano organismo psifate me. kai tsimpate koroida

      Διαγραφή
    2. Eλεως με τα κινεζικα γραφε ελληνικα και με μια συνταξη διαβασα τρεις φορες για να καταλαβω. Απο ολα οσα γραφεις μια απορια εχω: οσοι σπουδασασν σου φταινε; Λιγη σοβαροτητα

      Διαγραφή
  5. To KKE οτι δεν ελέχει δεν θελει να το ακουει και να το ξερει. αφου δεν παμε στο ΠΑΜΕ ειμαστε ολοι "κακοι". Πας καλα μωρε με μετρημενη προταση του ΚΚΕ; Ασε που στην ψηφοφορια την έκανε. Καινουργια μοδα ειναι αυτη; Ολα τα λεφτά ήταν το ΠΑΣΟΚ παντως ειδικα οταν εκεινος ο εργατοτεχνιτης ανακαληψε το Μαστριχτ και τον Αντρεα Παπανδρεου. Και που να αρχισουν να πουλιώντε τα λιγμενα τροφιμα θα ακουσουμε τα παντα ολα . στο τρελοκομιο θα παμε με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέροντα όσα ζήσαμε εχτές... για ακόμη μια φορά:
    Κοσμοσυρροή λούμπεν «συναδέλφων» από τα αζήτητα της Ιστορίας απαίτησε το δικαίωμά του στο «ρεπό», με την άδεια της Γ.Γ. βεβαίως-βεβαίως αλλά και την δική μας πλάτη.
    Έμειναν οι συνάδελφοι που τέντωσαν τα αυτιά τους να ακούσουν. Οι ανάσες επιδοκίμασαν ή έδειξαν ανοχή. Αποδοκιμασία ακόμη, με κλεφτές ματιές στους διπλανούς να συναντηθεί ένα βλέμμα.

    «Εμείς» θα προασπίσουμε τον Πολιτισμό και την αυτονομία του υπουργείου, θα λύσουμε το θέμα της στέγασης-μεταστέγασης, θα ορθώσουμε ανάστημα στο νέο οργανισμό, θα ελέγξουμε το περιουσιολόγιο του ΥΠΠΟ και άλλα φαιδρά, χάντρες σε ιθαγενείς.
    Ένα βήμα πάντα πιο μπροστά από μας η εξουσία, μας απέδωσε τον τίτλο του Κρατικού Υπαλλήλου. ΟΛΑ όσα ξέραμε, ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ τελεύτησαν. Τα σωματεία θα μεταβληθούν σε τροχονόμοι υπαλλήλων - όσων παραμείνουν - που θα πηγαινοέρχονται με φύλλο πορείας από υπηρεσία σε υπηρεσία του δημοσίου. Έκαστος εφ’ω ετάχθη.

    Από τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του ΥΠΠΟΤ και των παρατρεχάμενων, από την τράπεζα των συνδαιτυμόνων έως τα πεταμένα κόκκαλα έξω από το παράθυρο, απομείναμε να κοιτάμε - και να προστατεύουμε - τα ψηφιδωτά αποφάγια στο δάπεδο.
    Τέθηκε το συγκαλυμμένο δίπολο Απεργία Διαρκείας / Απεργία, σαν κερασάκι. Με την εις άτοπον επαγωγή, κάποιοι ενεφανίσθησαν αν και δεν ονοματίστηκαν, ως μειοδότες. Ο σκοπός αγίασε τα μέσα, από τα ένδον.

    Έτσι λοιπόν, με την Απεργία Διαρκείας...
    Ελπίζω να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, αλλά ΟΧΙ ΟΛΟ.
    Φοβούμαι να απαιτήσω την κατάργηση των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων με όλα τα μέσα που έχω, για να μην μειοδοτήσω.
    Είμαι λέφτερος να αποδεικνύω την στάση μου διαρκώς μέσα στο κίνημα, χωρίς να νοιάζομαι τι κάνουν οι άλλοι, αλλά μόνο τι κάνω εγώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

    Ερευνάτε τας γραφάς, εν προκειμένω Αίσωπο.
    Αφιερούται το τραγούδι των Κατσιμιχαίων, Η Συνέλευση των Ποντικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανως υπαρχει θεμα με ολους εκεινους τους συναδελφους που βλεπουν τη ΓΣ ως επισημη αργια. Ειναι δυστυχως ο κοσμος που γαλουχηθηκε απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στη λογικη της λουφας και της αναθεσης στις φωτισμενες διαπλεκομενες ηγεσιες. Και ετσι φτασαμε στους κατ επαγγελμα κυβερνητικους συνδικαλιστες που ακομη και σημερα ειναι στα μεσα και στα εξω. Διοριζουν και διοριζονται στο ΤΑΠΑ, στο ταμειο αλληλοβοηθειας, σε τιποτα "επιτροπες" (πχ κληρωσης του ΛΟΤΤΟ), αποσπωνται και αποσπουν σε γραφεια υπουργων και γραμματεων, ρυθμιζουν σε προσωπικη βαση προβληματα υπαρκτα και ανυπαρκτα.
    Μεσολαβουν για δωρα στα παιδια, για διακοπες σε κατασκηνωσεις, για χορους σε νυχτερινα κεντρα (μπουζουκια\σκυλαδικα), για κοπες πιτας κ.α. Ακομη και η εθελοντικη αιμοδοσια εγινε αντικειμενο για εκμεταλλευση. Φυσικα συστηματικα φροντισαν να κανουν τα σωματεια κλειστα κλαμπ που η εκλογη οδηγει σε ισοβιωτητα και απαλλαγη απο εργασια.

    Αυτο το συνδικαλιστικο εκτρωμα αναπαραγεται εδω και δεκαετιες (απο Μελινα και μετα) χωρις διακοπη. Οτι διαφορετικο βγηκε κατα περιοδους γρηγορα αφομοιωθηκε η υπεκυψε η εξαφανιστηκε η περιθωριοποιηθηκε (π.χ. στο χωρο των αρχαιοφυλακων). Οτι διαφορετικο ψιλουπαρχει τωρα βγηκε απο την τελευταια φουρνια των εκτακτων και τις κεντρικες πολιτικες εξελιξεις , δεν τροφοδοτηθηκε στην πραγματικοτητα εκ των εσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή