Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

MAΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

«Μας πήραν τους μισθούς δεν θα μας πάρουν και τα σπίτια μας»

Ημερομηνία: 13/08/2013 12:36
Ανακοίνωση Τύπου της «Αυτόνομης Παρέμβασης»
«Οι μάσκες πλέον έπεσαν!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε και επίσημα την απαγόρευση αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τα τέλη του 2013.

Η κυβέρνηση σε συμφωνία με την τρόικα, μετά από την αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων, τη διάλυση της παιδείας και της υγείας, τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων, προωθεί ρυθμίσεις ώστε να πάρει και τα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων και μικροεπαγγελματιών.

Η προπαγάνδα που αναπτύσσουν, η κυβέρνηση και τα φίλια σ’ αυτή μνημονιακά ΜΜΕ, ότι τάχα αυτό θα γίνει με κοινωνικά-εισοδηματικά κριτήρια, μοιάζει με ανέκδοτο, που όμως δεν γελάει κανένας.

Αποκρύπτουν το γεγονός ότι εκατομμύρια έλληνες πολίτες δεν έχουν πλέον κανένα εισόδημα ή έχουν μειωθεί οι μισθοί τους πάνω από 50% με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές-βιοποριστικές τους ανάγκες, πολύ περισσότερο τα στεγαστικά τους ή άλλα δάνεια που έχουν συνάψει.

Μοναδική λύση είναι το πάγωμα των δανείων για όσους έχουν απολυθεί από την εργασία τους ή δεν έχουν κανένα εισόδημα, η διαγραφή ή το κούρεμά τους, ανάλογα με την εισοδηματική και την οικογενειακή τους κατάσταση ή τη μείωση που είχαν στους μισθούς και τις συντάξεις.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να «κουρεύει» μισθούς και συντάξεις, να «τρώει» τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, να μην μειώνει τις τιμές των βασικών καταναλωτικών αγαθών  και το μόνο που κάνει να είναι η ανακεφαλοποίηση των τραπεζών και η κατάσχεση των σπιτιών.

Οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μικροεπαγγελματίες και οι άνεργοι δεν θα επιτρέψουν να τους πάρουν και το τελευταίο πράγμα που τους έχει απομείνει: Το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους!

Θα αγωνιστούμε όλοι με όλα τα μέσα! Δεν θα τους επιστρέψουμε!

Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς!»

1 σχόλιο:

 1. Προς όλους τους Γενικούς Διευθυντές της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠ.ΠΟ.Α.:
  Παρακαλείσθε:
  1. Στο υπό εκπόνηση σχέδιο στελέχωσης προσωπικού της Γενικής Διεύθυνσης της οποίας προϊστασθε να συμπεριλάβετε τις τυχόν ανάγκες σε προσωπικό κατά κλάδο, ειδικότητα και αριθμό θέσεων ή ακόμη και την πρόβλεψη για νεοσύστατους κλάδους εφόσον αυτοί είναι αναγκαίοι για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών σας.
  2. Να μεριμνήσετε και να καταγράψετε στο νέο σχέδιο στελέχωσης του προσωπικού των οργανικών μονάδων των οποίων προϊστασθε όλο το προσωπικό καθώς και εκείνο το οποίο τυχόν υπηρετεί με διάθεση, με απόσπαση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα και και στο Γραφείο του Υπουργού. Όπου διαπιστωθεί λάθος στην καταγραφή του ως άνω προσωπικού (γραφείου Γενικού και Γραφείο Υπουργού) παρακαλείσθε αφενός να το διορθώσετε άμεσα αφετέρου να γνωστοποιήσετε τη διόρθωση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα άμεσα.

  Μήπως έχετε κάτι σχετικό να μας πείτε για το παραπάνω μήνυμα που ήλθε σε όλες τις Υπηρεσίες της ΓΔΑΜΤΕ σήμερα το μεσημέρι ?
  Αυτό σε συνδυασμό με συνεχόμενα έγγραφα και τηλεφωνήματα προέδρων των "άτυπων " επιτροπών ... εάν θυμάστε, σχετικά με αποστολή ονομάτων, σχέσεων εργασίας, ειδικοτήτων ... ακόμη και αναφορές σε ΦΕΚ διορισμού, προκειμένου να εξακριβωθεί τυχόν μετάταξη ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή