Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

* το κείμενο εκφράζει τις απόψεις του υπογράφοντα, Σταύρου Τσάβαλου,
μέλους του Συντονιστικού της Αυτόνομης Παρέμβασης ΥΠΠΟΑ


Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι μπροστά σε Θεούς, δαίμονες και δομές.
Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι σε κάθε μορφή διοικητικής εξουσίας - και όχι μόνο. Όλοι θα πρέπει να έχουμε δικαίωμα στην εργασία,την κοινωνική πρόνοια, την ιατρική περίθαλψη, την παιδεία.
Όλοι  είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ανεξάρτητα χρώματος, εθνικότητας, κοινωνικής τάξης, σεξουαλικού προσανατολισμού, πολιτικής πεποίθησης, θρησκευτικής ευλάβειας, ιδιαιτεροτήτων.
Όλα αυτά θα πρέπει επιτέλους να τα λάβουν υπόψιν τους οι κάθε λογής ηγέτες, αρχηγίσκοι και μασόνοι. Να καταλάβουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι νούμερα, αλλά ψυχές εν ζωή -κατά τους θρησκευόμενους- ή ζωντανά όντα, κατά τους λοιπούς. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι τα τραπεζιτικά ιδρύματα, οι πολυεθνικές, οι μεγάλες εταιρίες, η πολεμική και δολοφονική βιομηχανία, καλό θα ήταν να στραφούν στην ιατρική και τεχνολογική  έρευνα, για το καλό της ανθρωπότητας. Έτσι ώστε η οικολογία, η οικονομία και η έννοια της κοινωνικής ευημερίας να πάρουν τη θέση που τους πρέπει.
Σε μια κοινωνία, όπως αυτή που ζούμε,όλα αυτά δεν χαρίζονται αλλά κατακτούνται, μέσα από αγώνες. Κοινωνικούς αγώνες, που έχουν γνώμονα τη συντροφικότητα, την αλληλεγγύη, την αγάπη, τη συλλογικότητα.
Αν θέλουμε να κερδίσουμε τη ζωή μας θα πρέπει να αντισταθούμε όλοι μαζί σε αυτή την τρελή πορεία που έχει πάρει ο νεοφιλελευθερισμός και συμπαρασύρει στο διάβα του κάθε έννοια ζωής σε αυτόν τον πλανήτη. Είμαστε όλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ       

O Πρόεδρος του τμήματος του ΥΠΠΟΑ της ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΒΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: