Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ανακοίνωση & Ψηφοδέλτιο ΑΡΜΕ για εκλογές Ενιαίου Συλ. Αττικής Στερεάς & Νήσων 15.6.22

Οι εκλογές του Ενιαίου συλλόγου (15.6.22) διενεργούνται μετά από σχεδόν 3 χρόνια διακυβέρνησης των «αρίστων» της ΝΔ. Η κυβέρνηση αυτή αποδεικνύεται η 2η χειρότερη όλου του Δυτικού κόσμου στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με πάνω από 29.000 νεκρούς. Στην Ελευθερία Τύπου, βρίσκεται στην 108η θέση πίσω και από την Ουγγαρία του Όρμπαν. Κατατάσσεται στις χειρότερες χώρες της Ε.Ε. σε όλους τους οικονομικούς δείκτες. Αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στην ακρίβεια με ιστορικό ρεκόρ 29 ετών (!) στον πληθωρισμό του Απρίλιου (10,2%!), στην αντεργατική νομοθεσία, στην εξυπηρέτηση συμφερόντων, στη διαφθορά. Άριστη με διαφορά στην κατεδάφιση της Δημόσιας Παιδείας, στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας της κοινωνικής ασφάλισης, στο ξεπούλημα της πολιτιστικής κληρονομιάς στα ιδρύματα και τους ιδιώτες.

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 Βασικά χαρακτηριστικά στην άσκηση εξουσίας της Υπ. Πολιτισμού αλλά και όλης της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι ο αυταρχισμός, οι κρυφές ατζέντες, η επικοινωνιακή και όχι επί της ουσίας διαχείριση προβλημάτων, οι αυθαίρετες αποφάσεις χωρίς διαβούλευση, η στρεψοδικία, η έλλειψη διαφάνειας, και ο διορισμός αρεστών σε επιτελικές θέσεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της. Πρόσφατα, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο σκοταδισμός και οι πρακτικές Μακαρθισμού.

Η πολιτική που ασκεί η Υπουργός ταυτίζει την οικονοµία µε τον πολιτισµό, εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα και διευκολύνει την ολοένα και μεγαλύτερη εµπλοκή τους σε θέµατα όχι µόνο διαχείρισης αλλά και χάραξης πολιτικής για τον πολιτισµό. Τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τα είδαμε στις περιπτώσεις: της I Know How, στο Ελληνικό, στα αρχαία του Μετρό στη Θεσ/κη, στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ, στον ΟΔΑΠ, στη διάλυση της ΥΣΜΑ, στις αναθέσεις σε πολιτιστικά ιδρύματα, στις δήθεν χορηγίες, στον δανεισμό αρχαιοτήτων, στις διώξεις μη αρεστών, στους διορισμούς ημετέρων, στην εξαγγελία μετατροπής των Μουσείων σε ΝΠΔΔ……

 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΣΥΠ & ΤΗΣ ΔΑΚΕ

 Σε όλη αυτή τη δράση της Υπουργού συνοδοιπόροι της, τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΗΣΥΠ και της ΔΑΚΕ, που λειτουργούν ως γραφείο τύπου της, που έχουν αδρανοποιήσει τα όργανα των σωματείων στα οποία έχουν τις πλειοψηφίες για να μην παίρνονται αποφάσεις κινητοποιήσεων ενάντια στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.

Η ΔΗΣΥΠ & η ΔΑΚΕ χέρι–χέρι πορεύονται μαζί με την πολιτική ηγεσία. Όχι μόνο δεν έχουν αρθρώσει φωνή διαμαρτυρίας απέναντι στον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό Αρμαγεδώνα της κυβέρνησης & του ΥΠΠΟΑ, αλλά στις ανακοινώσεις τους προσπαθούν ανεπιτυχώς να πείσουν τους εργαζόμενους ότι στον φανταστικό κόσμο του ΥΠΠΟΑ όλα βαίνουν καλώς. Αναλώνονται σε κιτρινισμό, προσωπικές επιθέσεις και διαβολές προς τους εκπροσώπους άλλων παρατάξεων. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της συνδικαλιστικής τους δράσης είναι: στην Συνεδρίαση του ΚΑΣ για τα αρχαία του Μετρό στη Θεσ/κη παραβρέθηκαν για να εγγυηθούν κατά δήλωσή τους, την «εύρυθμη λειτουργία» του συμβουλίου! Στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στην Κέρκυρα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ παραβρέθηκε ως επίσημος εκπρόσωπος της Υπουργού Πολιτισμού. Αλήθεια, στην απεργία της ΠΕΥΦΑ για τα ΝΠΔΔ, η ηγεσία της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ επέβλεπε το άνοιγμα της Ακρόπολης;

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΡΜΕ)

Είναι φανερό ότι αντιπαρατίθενται δυο διαφορετικές πολιτικές στο συνδικαλιστικό κίνημα: από τη μια αυτή της υποχώρησης, του συμβιβασμού και του ξεπουλήματος και από την άλλη αυτή του ανυποχώρητου αγώνα και της προάσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων και του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Η παράταξή μας, το ΑΡΜΕ πρωτοστάτησε με το δημόσιο λόγο της και με τις ανακοινώσεις της, στους αγώνες των εργαζομένων. Ήταν πάντα μπροστά σε όλα τα θέματα που προέκυπταν και έδωσε δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν.

 ΤΟ ΑΡΜΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!  Εναντιωθήκαμε & παλέψαμε όταν η Υπουργός:

 • απαξίωνε κατά την περίοδο της καραντίνας το σύνολο του καλλιτεχνικού κόσµου
 • όταν προέκυψε η εµπλοκή της & η επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης Λιγνάδη
 • αποφάσισε την απόσπαση των αρχαιοτήτων στο µετρό Θεσσαλονίκης
 • ψήφισε το νόμο ιδιωτικοποίησης του ΟΔΑΠ και μεταξύ άλλων τη διάταξη για την εξαγωγή αρχαιοτήτων από τη χώρα για 50 χρόνια
 • μεθόδευε τις εκτεταμένες τσιμεντοστρώσεις στην Ακρόπολη
 • ματαίωσε την κήρυξη της Πυρκάλ στην Ελευσίνα ως ιστορικού χώρου
 • αποφάσιζε την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε αρχαιολογικούς χώρους
 • μεθοδευμένα προσπαθεί να διαλύσει την ΥΣΜΑ
 • προέβαινε σε δήθεν χορηγίες-αναθέσεις & συναλλαγές με τα Πολιτιστικά ιδρύματα
 • ανέθετε τη φύλαξη στα Μουσεία (Πινακοθήκη, Λαογραφικό Μ.Θεσ/κης) σε ιδιωτικές εταιρίες σεκιούριτι
 • από τη μια προχωρούσε σε διορισμούς αρίστων, κι από την άλλη σε εκδικητικές διώξεις και απολύσεις (Παιδικός σταθμός, I Know how κ. α.)

 Είμαστε κάθετα απέναντι στην αποκοπή των κρατικών µουσείων της χώρας από το υπουργείο Πολιτισµού και τη µετατροπή τους σε ΝΠ∆∆. Αγωνιζόμαστε να επιστρέψουν στο ΥΠΠΟΑ και το ΝΜΑ, το Κανελλοπούλου, η Πινακοθήκη κοκ. Πρωτοστατήσαμε στη δημιουργία συντονιστικού των Πρωτοβαθμίων Σωματείων και κάναμε πολλές, συντονισμένες δράσεις, κινητοποιήσεις που καθυστέρησαν την εφαρμογή του, από την πρώτη του εξαγγελία το 2019 ως σήμερα.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟΑ πρέπει ν’ απαντήσουμε σ’ ένα πραγματικό δίλημμα: μπροστά μας ανοίγεται ο ζοφερός δρόμος του νεοφιλελευθερισμού, της επιβολής των ελίτ που θέλουν την αποκατάσταση του παλαιού καθεστώτος και της επιστροφής των «νομίμων ιδιοκτητών» της χώρας διασφαλίζοντας κέρδη και ασυλία για τα πολλαπλά ανομήματα των ετών που είχαν πολιτική και συνδικαλιστική εξουσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα την παραπομπή σε δίκη 14 κατηγορουμένων (ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΠΟ,  ο διευθυντής του Ταμείου κ.α) αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση των πλαστών δανείων του ΤΑΥΠΥΠΠΟ, διέταξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών στις 30.5.22. Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία εκθέτει την υπουργό Πολιτισμού για τους χειρισμούς της στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ καταρρίπτεται και το αφήγημα «περί σκευωρίας και συνδικαλιστικών διώξεων για να πληγούν οι κατακτήσεις των εργαζομένων» που είχαν υιοθετήσει οι εμπλεκόμενοι συνδικαλιστές της ΔΗΣΥΠ & της ΔΑΚΕ..

Από δω και πέρα ο μόνος δρόμος είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να στηρίξουμε τους πραγματικούς φορείς εργατικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας κι όχι την ανταλλαγή και συνδιαλλαγή μεταξύ συνδικαλιστικών και πολιτικών ηγεσιών στο ΥΠΠΟΑ.

Τέλος στη διαπλοκή, την συγκάλυψη και τις εκδικητικές διώξεις σε αυτούς που υπερασπίστηκαν τη διαφάνεια και τη νομιμότητα! Τέλος στο συνδικαλισμό της συνδιοίκησης και της κακοδιαχείρισης! Ήρθε η ώρα της αυτοκάθαρσης στο ΥΠΠΟΑ!

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 Το ΑΡΜΕ αποτελεί την απάντηση όλων όσων βλέπουν με καθαρό μάτι το μέλλον και επιδιώκουν την αλλαγή στο συνδικαλιστικό πεδίο του ΥΠΠΟΑ. Σας καλούμε λοιπόν,  στις εκλογές του Ενιαίου Συλλόγου, να δυναμώσετε τη φωνή του ΑΡΜΕ!

 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:

 την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης αντιμεταρρύθμισης στο ΥΠΠΟΑ

 • την θεσμική κατοχύρωση του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτιστικής κληρονομιάς
 • την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την μετατροπή των Μουσείων σε ΝΠΔΔ
 • την αποσύνδεση της αξιολόγησης από κάθε τιμωρητική διαδικασία
 • την κατάργηση του Ν. Χατζηδάκη & των νόμων ιδιωτικοποίησης της κοινωνικής ασφάλισης
 • τη δυναμική διεκδίκηση του επικίνδυνου & ανθυγιεινού επιδόματος για όλους
 • την δημοκρατική μεταρρύθμιση του πειθαρχικού δικαίου
 • την εντατική προσπάθεια εξυγίανσης του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (ΤΑΥΠΥΠΠΟ) και την επαναφορά του στους αρχικούς του σκοπούς με ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό του
 • την άμεση επαναπρόσληψη των αδίκως απολυθέντων συναδέλφων από τον παιδικό σταθμό
 • την δημιουργία ενός Οργανισμού βάσει των σημερινών και μελλοντικών αναγκών με την προσθήκη των απαραίτητων οργανικών θέσεων
 • μαζικές μόνιμες προσλήψεις στο ΥΠΠΟΑ
 • την άμεση διενέργεια κρίσεων σε θέσεις ευθύνης
 • την μισθολογική ισοτιμία και τυπική αντιστοίχιση των πτυχίων ΠΕ-ΤΕ
 • την εφαρμογή μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας
 • την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης & το ξεπάγωμα μισθολογικών κλιμακίων 2016-2017
 • την αναπλήρωση των χαμένων εισοδημάτων μας με αυξήσεις στους μισθούς μας, τουλάχιστον ίσες με την αύξηση του ΑΕΠ και του πληθωρισμού
 • την επαναφορά του 13ου -14ου μισθού
 • την θεσμοθέτηση του 35ωρου-χωρίς μείωση μισθού & με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα

 ΤΕΤΑΡΤΗ 15.6.2022 ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ 9:00-19:00

Συμμετέχουμε-διεκδικούμε-στηρίζουμε για ένα καλύτερο αύριο στο σωματείο, στην δουλειά, στην κοινωνία

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΜΕ

 

 • για να προασπίσουμε τις κατακτήσεις μας και για να διευρύνουμε τον κύκλο των διεκδικήσεων μας
 • για να υπερασπιστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών & της πολιτιστικής κληρονομιάς
 • για να δημιουργήσουμε σωματεία - ζωντανά κύτταρα & υποδείγματα δημοκρατικής, συλλογικής δράσης

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Αρχαιρεσιών Ενιαίου Συλλόγου της 15ης Ιουνίου 2022  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.      ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΥ Κων/νου, Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ

2.      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Νικολάου, ΥΣΜΑ

3.      ΑΓΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σάββα, ΕΦΑ Παλ/ιας – Σπηλ/ιας

4.      ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ιορδάνη, Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΥΠ.& ΟΙΚΟΝ. Δ

5.      ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ ΒΧΜ

6.      ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Νικολάου, ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

7.      ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ του Γεωργίου Δ/νση ΜΕΛ & ΕΕ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

8.      ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΚΗΡΥΚΟΣ του Δημητρίου, ΝΜΑ

9.      ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου, ΕΦΑΠΑ

10.  ΒΙΔΑΛΗΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ του Κοσμά, ΥΣΜΑ

11.  ΒΡΕΤΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη, ΕΦΑΑΝΑΤ

12.  ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη, ΕΦΑΑΝΑΤ

13.  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ιωάννη, ΥΣΜΑ

14.  ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΑ) του Ευτυχίου,  ΔΙΠΚΑ

15.  ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Γιαννίκου, ΕΦΑ ΧΙΟΥ

16.  ΓΚΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Κων/νου, ΕΦΑΠΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ

17.  ΓΚΙΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του Δημητρίου, ΕΦΑ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ

18.  ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου, ΕΦΑΠΑ

19.  ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Αντωνίου,  ΕΦΑ.ΕΥΒΟΙΑΣ

20.  ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξάνδρου, ΕΦΑΠΑ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

21.  ΔΗΜΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του Σεραφείμ, ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων

22.  ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευάγγελου, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

23.  ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου, ΕΦΑΠΑ- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

24.  ΖΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ του Ιωάννη, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

25.  ΙΓΓΛΙΖ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ευάγγελου, ΕΦΑΠΑ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

26.  ΚΑΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Φραγκίσκου, ΥΣΜΑ

27.  ΚΑΛΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ του Ευαγγέλου, ΓΔΑΠΚ

28.  ΚΑΛΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Θεόδωρου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ

29.  ΚΑΝΔΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του Απόστολου, ΕΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ-Μ. ΘΗΒΑΣ

30.  ΚΑΝΙΝΙΑ ΕΡΙΦΥΛΛΗ του Δημητρίου, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

31.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Κων/νου,  ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ

32.  ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου, ΕΑΜ

33.  ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ του Αλέξανδρου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ

34.  ΚΑΡΑΜΟΥΣΚΕΤΑ ΕΙΡΗΝΗ του Ελευθερίου, ΕΦΑΠΑ                                                  

35.  ΚΑΡΔΑΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Θεμιστοκλή, ΥΣΜΑ

36.  ΚΑΡΟΥΤΑ ΟΛΓΑ του Αναστασίου, ΔΤΠΠΑ

37.  ΚΑΤΤΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ του Γεωργίου,,ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων

38.  ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ

39.  ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΝΙΚΑ του Δημητρίου, ΕΦΑΠΑ-ΟΛΥΜΠΙΕΙΟ

40.  ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Παναγιώτη, ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣ.

41.  ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη, ΕΑΜ

42.  ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Νικολάου, ΕΑΜ

43.  ΚΛΗΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Κλήμη, ΕΦΑΠΑ

44.  ΚΟΚΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία, ΔΜΕΕΠ

45.  ΚΟΜΒΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΛΙΡΡΟΗ (ΜΑΓΙΑ) του Κων/νου, ΕΔΕΠΟΛ                                      

46.  ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

47.  ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Κων/νου, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

48.  ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ

49.  ΚΟΜΠΟΧΟΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Βασιλείου, ΔΜΕΕΠ

50.  ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ του Σωκράτη, ΕΦΑΠΑ

51.  ΚΡΑΣΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΛΙΑΝΑ) του Δημητρίου, ΒΧΜ

52.  ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Δημητρίου, ΕΦΑΑΝΑΤ

53.  ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στεφάνου, Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΥΠ.& ΟΙΚΟΝ. Δ

54.  ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Δημητρίου-Μιχαήλ, ΥΣΜΑ

55.  ΛΙΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Χρήστου, ΔΙΠΚΑ

56.  ΛΙΩΝΗΣ ΔΕΔΕΣ του Θεοδώρου, ΕΦΑΑΝΑΤ

57.  ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΟΛΓΑ, του Χρήστου, ΜΕΛΜΟΦΑΚΕ

58.  ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Βασιλείου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ

59.  ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χαράλαμπου, ΕΦΑΠΑ

60.  ΜΑΝΤΑ ΡΕΒΕΚΚΑ του Παναγιώτη, ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣ.

61.  ΜΑΝΤΖΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου, ΕΦΑΠΑ

62.  ΜΑΡΑΘΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ-Θ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

63.  ΜΑΡΓΑΡΙΤΩΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Άκης) του Αναστασίου, ΒΧΜ

64.  ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΝΑΤΑΛΙΑ) του Μιχαήλ, ΥΣΜΑ

65.  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΚΟΠΙΩΤΗΣ του Διονυσίου, ΔΙΠΚΑ  

66.  ΜΑΡΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Γεωργίου, ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ

67.  ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αναστασίου, ΕΦΑΑΝΑΤ                

68.  ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χριστοφόρου, ΜΝΕΠ

69.  ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου, ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ

70.  ΜΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κων/νου ΕΦΑΠΑ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

71.  ΜΗΛΑΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του Φραγκίσκου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ

72.  ΜΗΤΣΙΚΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του Δημητρίου, ΕΦΑΑΝΑΤ

73.  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπύρου, Δ.ΤΕΚΜ & ΠΡ.ΠΟΛ.ΑΓΑΘΩΝ

74.  ΜΠΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Θεοδώρου, Δ.ΕΡ & ΤΕΧΝ.ΥΠΟΣΤ.Μ&ΕΡ

75.  ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του Βελησσάριου, Δ/ ΝΣΗ ΒΥΖ & ΜΕΤΑΒ ΑΡΧ   

76.  ΜΠΕΖΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Χρήστου ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ, Μ ΛΗΜΝΟΥ

77.  ΜΠΕΣΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Σπυρίδωνα, ΕΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ   

78.  ΜΠΛΑΝΑ ΚΩΝ/ΝΑ του Αθανασίου, ΕΦΑΑΝΑΤ

79.  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ιωάννη, ΥΣΜΑ

80.  ΞΑΝΘΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ελευθερίου - Φιλήμονα, ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ & ΙΚΑΡΙΑΣ

81.  ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ του Παύλου, ΕΦΑΑΝΑΤ

82.  ΞΙΦΑΡΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του Βασιλείου, ΔΙΠΚΑ

83.  ΞΥΠΟΛΗΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Τζώρτζη, ΥΣΜΑ

84.  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου, ΕΦΑ ΧΙΟΥ

85.  ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βάιου ΕΦΑΑΝΑΤ

86.  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΆΧΗ του Δημητρίου, ΕΦΑΠΑ

87.  ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΦΑΝΗ του Χρήστου, ΔΒΜΑ

88.  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Σπυρίδωνα, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

89.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη, ΕΦΑΠΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ

90.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ  

91.  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Αναστασίου, ΕΑΜ

92.  ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευθυμίου ΕΦΑ ΦΩΚΙΔΑΣ-Μ. ΔΕΛΦΩΝ

93.  ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ του Γεωργίου, ΕΦΑΑΝΑΤ

94.  ΠΡΟΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Δημητρίου, Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤ ΑΡΧ & Ν.ΜΝ

95.  ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Εμμανουήλ, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

96.  ΡΟΖΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του Αλέξανδρου, ΕΦΑ ΧΙΟΥ

97.  ΡΩΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Δημητρίου, ΜΕΛΜΟΦΑΚΕ

98.  ΣΑΣΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του  Μιχαήλ Αυτ. Τμ. Παλλαϊκής Άμυνας & Πολ. Προστασίας

99.  ΣΕΡΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του Γεωργίου, ΕΦΑΠΑ

100.                      ΣΓΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ιωάννη, ΔΚΕ

101.                      ΣΠΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Σοφιανού, ΕΦΑΑΝΑΤ

102.                      ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Λάμπρου, ΕΦΑΑΝΑΤ

103.                      ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Κωνσταντίνου, ΕΑΜ


105.                      ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου, ΕΦΑΑΝΑΤ

106.                      ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Νικολάου, ΕΔΕΠΟΛ                            

107.                      ΣΩΛΗΝΑΡΑΙΟΥ ΖΩΗ του Αθανασίου, ΕΑΜ

108.                      ΤΑΤΑΡΗ ΜΑΡΊΑ του Ανδρέα, ΕΑΜ

109.                      ΤΕΣΙΟΥ ΟΛΓΑ του Γεωργίου, ΕΑΜ 

110.                      ΤΖΙΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Βαγγέλη, ΥΣΜΑ

111.                      ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη, ΕΦΑΑΝΑΤ

112.                      ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κων/νου, ΔΠΑΝΣΜ

113.                      ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ελπιδοφόρου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ

114.                      ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου,  ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

115.                      ΤΟΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ελευθερίου, ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

116.                      ΦΙΛΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

117.                      ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου, ΜΝΕΠ

118.                      ΦΟΥΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Παρασκευά,  ΔΒΜΑ                  

119.                      ΦΡΑΤΖΗ ΓΙΑΣΕΜΗ (ΜΙΝΑ) του Γρηγορίου, ΥΣΜΑ 

120.                      ΧΑΡΧΑΛΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ του Γεωργίου, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

121.                      ΨΑΡΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ευστρατίου, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ευαγγέλου,  ΔΔΑΔ
2.ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΕΓΚΥ) του Μιχαήλ,  ΕΦΑΠΑ
3.ΣΑΛΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου, ΔΠΤΚ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Αρχαιρεσιών Ενιαίου Συλλόγου της 15ης Ιουνίου 2022 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 14Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ ΥΠΠΟ

1.      ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΥ Κων/νου, Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ
2.      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Νικολάου, ΥΣΜΑ
3.      ΑΓΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σάββα, ΕΦΑ Παλ/ιας – Σπηλ/ιας
4.      ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ιορδάνη, Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΥΠ.& ΟΙΚΟΝ. Δ
5.      ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ ΒΧΜ
6.      ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Νικολάου, ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
7.      ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ του Γεωργίου Δ/νση ΜΕΛ & ΕΕ ΜΟΥΣΕΙΩΝ
8.      ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΚΗΡΥΚΟΣ του Δημητρίου, ΝΜΑ
9.      ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου, ΕΦΑΠΑ
10.  ΒΙΔΑΛΗΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ του Κοσμά, ΥΣΜΑ
11.  ΒΡΕΤΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη, ΕΦΑΑΝΑΤ
12.  ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη, ΕΦΑΑΝΑΤ
13.  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ιωάννη, ΥΣΜΑ
14.  ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΑ) του Ευτυχίου,  ΔΙΠΚΑ
15.  ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Γιαννίκου, ΕΦΑ ΧΙΟΥ
16.  ΓΚΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Κων/νου, ΕΦΑΠΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ
17.  ΓΚΙΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του Δημητρίου, ΕΦΑ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ
18.  ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου, ΕΦΑΠΑ
19.  ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Αντωνίου,  ΕΦΑ.ΕΥΒΟΙΑΣ
20.  ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξάνδρου, ΕΦΑΠΑ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
21.  ΔΗΜΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του Σεραφείμ, ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων
22.  ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευάγγελου, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
23.  ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου, ΕΦΑΠΑ- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ
24.  ΖΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ του Ιωάννη, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
25.  ΙΓΓΛΙΖ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ευάγγελου, ΕΦΑΠΑ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
26.  ΚΑΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Φραγκίσκου, ΥΣΜΑ
27.  ΚΑΛΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ του Ευαγγέλου, ΓΔΑΠΚ
28.  ΚΑΛΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Θεόδωρου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ
29.  ΚΑΝΔΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του Απόστολου, ΕΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ-Μ. ΘΗΒΑΣ
30.  ΚΑΝΙΝΙΑ ΕΡΙΦΥΛΛΗ του Δημητρίου, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
31.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Κων/νου,  ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ
32.  ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου, ΕΑΜ
33.  ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ του Αλέξανδρου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ
34.  ΚΑΡΑΜΟΥΣΚΕΤΑ ΕΙΡΗΝΗ του Ελευθερίου, ΕΦΑΠΑ
35.  ΚΑΡΔΑΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Θεμιστοκλή, ΥΣΜΑ
36.  ΚΑΡΟΥΤΑ ΟΛΓΑ του Αναστασίου, ΔΤΠΠΑ
37.  ΚΑΤΤΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ του Γεωργίου,,ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων
38.  ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ
39.  ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΝΙΚΑ του Δημητρίου, ΕΦΑΠΑ-ΟΛΥΜΠΙΕΙΟ
40.  ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Παναγιώτη, ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣ.
41.  ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη, ΕΑΜ
42.  ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Νικολάου, ΕΑΜ
43.  ΚΛΗΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Κλήμη, ΕΦΑΠΑ
44.  ΚΟΚΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία, ΔΜΕΕΠ
45.  ΚΟΜΒΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΛΙΡΡΟΗ (ΜΑΓΙΑ) του Κων/νου, ΕΔΕΠΟΛ
46.  ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
47.  ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Κων/νου, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
48.  ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ
49.  ΚΟΜΠΟΧΟΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Βασιλείου, ΔΜΕΕΠ
50.  ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ του Σωκράτη, ΕΦΑΠΑ
51.  ΚΡΑΣΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΛΙΑΝΑ) του Δημητρίου, ΒΧΜ
52.  ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Δημητρίου, ΕΦΑΑΝΑΤ
53.  ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στεφάνου, Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΥΠ.& ΟΙΚΟΝ. Δ
54.  ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Δημητρίου-Μιχαήλ, ΥΣΜΑ
55.  ΛΙΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Χρήστου, ΔΙΠΚΑ
56.  ΛΙΩΝΗΣ ΔΕΔΕΣ του Θεοδώρου, ΕΦΑΑΝΑΤ
57.  ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ευαγγέλου,  ΔΔΑΔ
58.  ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΟΛΓΑ, του Χρήστου, ΜΕΛΜΟΦΑΚΕ
59.  ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Βασιλείου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ
60.  ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χαράλαμπου, ΕΦΑΠΑ
61.  ΜΑΝΤΑ ΡΕΒΕΚΚΑ του Παναγιώτη, ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣ.
62.  ΜΑΝΤΖΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου, ΕΦΑΠΑ
63.  ΜΑΡΑΘΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ-Θ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ
64.  ΜΑΡΓΑΡΙΤΩΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Άκης) του Αναστασίου, ΒΧΜ
65.  ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΝΑΤΑΛΙΑ) του Μιχαήλ, ΥΣΜΑ
66.  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΚΟΠΙΩΤΗΣ του Διονυσίου, ΔΙΠΚΑ
67.  ΜΑΡΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Γεωργίου, ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ
68.  ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αναστασίου, ΕΦΑΑΝΑΤ
69.  ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χριστοφόρου, ΜΝΕΠ
70.  ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου, ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ
71.  ΜΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κων/νου ΕΦΑΠΑ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
72.  ΜΗΛΑΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του Φραγκίσκου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ
73.  ΜΗΤΣΙΚΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του Δημητρίου, ΕΦΑΑΝΑΤ
74.  ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΕΓΚΥ) του Μιχαήλ,  ΕΦΑΠΑ
75.  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπύρου, Δ.ΤΕΚΜ & ΠΡ.ΠΟΛ.ΑΓΑΘΩΝ
76.  ΜΠΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Θεοδώρου, Δ.ΕΡ & ΤΕΧΝ.ΥΠΟΣΤ.Μ&ΕΡ
77.  ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του Βελησσάριου, Δ/ ΝΣΗ ΒΥΖ & ΜΕΤΑΒ ΑΡΧ
78.  ΜΠΕΖΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Χρήστου ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ, Μ ΛΗΜΝΟΥ
79.  ΜΠΕΣΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Σπυρίδωνα, ΕΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ
80.  ΜΠΛΑΝΑ ΚΩΝ/ΝΑ του Αθανασίου, ΕΦΑΑΝΑΤ
81.  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ιωάννη, ΥΣΜΑ
82.  ΞΑΝΘΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ελευθερίου - Φιλήμονα, ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ & ΙΚΑΡΙΑΣ
83.  ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ του Παύλου, ΕΦΑΑΝΑΤ
84.  ΞΙΦΑΡΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του Βασιλείου, ΔΙΠΚΑ
85.  ΞΥΠΟΛΗΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Τζώρτζη, ΥΣΜΑ
86.  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου, ΕΦΑ ΧΙΟΥ
87.  ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βάιου ΕΦΑΑΝΑΤ
88.  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΆΧΗ του Δημητρίου, ΕΦΑΠΑ
89.  ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΦΑΝΗ του Χρήστου, ΔΒΜΑ
90.  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Σπυρίδωνα, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
91.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη, ΕΦΑΠΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ
92.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
93.  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Αναστασίου, ΕΑΜ
94.  ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευθυμίου ΕΦΑ ΦΩΚΙΔΑΣ-Μ. ΔΕΛΦΩΝ
95.  ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ του Γεωργίου, ΕΦΑΑΝΑΤ
96.  ΠΡΟΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Δημητρίου, Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤ ΑΡΧ & Ν.ΜΝ
97.  ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Εμμανουήλ, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
98.  ΡΟΖΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του Αλέξανδρου, ΕΦΑ ΧΙΟΥ
99.  ΡΩΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Δημητρίου, ΜΕΛΜΟΦΑΚΕ
100.                      ΣΑΣΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του  Μιχαήλ Αυτ. Τμ. Παλλαϊκής Άμυνας & Πολ. Προστασίας
101.                      ΣΕΡΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του Γεωργίου, ΕΦΑΠΑ
102.                      ΣΓΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ιωάννη, ΔΚΕ
103.                      ΣΠΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Σοφιανού, ΕΦΑΑΝΑΤ
104.                      ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Λάμπρου, ΕΦΑΑΝΑΤ
105.                      ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Κωνσταντίνου, ΕΑΜ

107.                      ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου, ΕΦΑΑΝΑΤ
108.                      ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Νικολάου, ΕΔΕΠΟΛ
109.                      ΣΩΛΗΝΑΡΑΙΟΥ ΖΩΗ του Αθανασίου, ΕΑΜ
110.                      ΤΑΤΑΡΗ ΜΑΡΊΑ του Ανδρέα, ΕΑΜ
111.                      ΤΕΣΙΟΥ ΟΛΓΑ του Γεωργίου, ΕΑΜ
112.                      ΤΖΙΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Βαγγέλη, ΥΣΜΑ
113.                      ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη, ΕΦΑΑΝΑΤ
114.                      ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κων/νου, ΔΠΑΝΣΜ
115.                      ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ελπιδοφόρου, ΕΦΑ ΕΝΑΛΙΩΝ
116.                      ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου,  ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
117.                      ΤΟΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ελευθερίου, ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
118.                      ΦΙΛΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
119.                      ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου, ΜΝΕΠ
120.                      ΦΟΥΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Παρασκευά,  ΔΒΜΑ
121.                      ΦΡΑΤΖΗ ΓΙΑΣΕΜΗ (ΜΙΝΑ) του Γρηγορίου, ΥΣΜΑ
122.                      ΧΑΡΧΑΛΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ του Γεωργίου, ΕΦΑΠΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
123.                      ΨΑΡΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ευστρατίου, ΕΦΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ