Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αφιέρωση

Αφιερωμένο εξαιρετικά... και χωρίς σχόλια. 

9 σχόλια:

  1. Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την υπεξαίρεση 51,4 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Όλα δείχνουν ότι η κομπίνα στήθηκε από τον πρώην δήμαρχο, τον Μ. Λεμούσια και του Π. Σαξώνη», τόνισε ο πρόεδρος του τριμελούς εφετείου, ενώ η απόφαση για τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι «γνώριζε τα πάντα και η σιωπηρή του στάση στο παρασκήνιο άφηνε να εκτελούνται οι συγκεκριμένες πράξεις». Τονίστηκε, επίσης, από την έδρα ότι προσδοκούσε να λαμβάνει κι ο ίδιος χρήματα.

    Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας το οποίο απολάμβανε , ακόμη και την περίοδο κατά την οποία κατηγορείτο τη στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, είχε διατελέσει δήμαρχος Θεσσαλονικής επί ένδεκα συναπτά έτη! Από τον Ιανουάριο του 1999 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010. Παλαιότερα από το 1981 ήταν βουλευτής, ενώ κατά την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη, και συγκεκριμένα τις χρονιές 1991 και 1992 ήταν υφυπουργός Αθλητισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣσχετο αλλα ψαχτε το εχει πλακα
    Στο site του ΠΑΣΟΚ http://www.pasok.gr/synedroi.html
    έχουν αναρτηθεί οι σύνεδροι και τα αποτελέσματα των διαδικασιών για το συνέδριο. Στο Συνδικαλιστικό του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ φαίνεται να ψήφησαν 350 (!) και να εκλέχθηκαν 12 αντιπρόσωποι στο Συνέδριο. Πέρα από το γεγονός ότι βρέθηκαν 350 να πάνε να ψηφίσουν (τι κουράγιο κι αυτο), θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και ποιοι εκλέχτηκαν. Αν ειναι κάποιος μερακλής και βρει και τη λιστα ψηφισάντων εκει μάλλον θα γελάσουμε πολλοί.
    (Σημείωση: για όσους έχουν ξεχάσει η ΠΑΣΚΕ ΥΠΠΟ είχε ταχθεί υπερ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από παλιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πει κανένας...
      Με αυτούς θα τα δούμε όλα! Επισήμως στο ΥΠΠΟ δεν τολμούν να εμφανιστούν ως ΠΑΣΚΕ και μεταμφιέχονται σε κάτι περίεργα σχήματα και από την αλλη πανε και ψηφίζουν. Νομιζω οτι αδικούμε πάντως τη μεγάλη συμβολή πολλών συναδέλφων που χρόνια ζουνε με το όνειρο της "μεγάλης ΠΑΣΚΕ" και για την ώρα βολεύονται με τη συγκυβέρνηση (Ναι, για τη ΔΗΜΑΡ πάει αυτό)!

      Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί από τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ έχουν υπάρξει υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από το αν τώρα έχουν μια κάποια "αμνησία"

      Διαγραφή
    2. Ονοματα για να γελάσει το παρδαλο κατσικι!
      Σημειωση: να μαθουμε και που ηταν το εκλογικο κεντρο;;;

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάντως έχω μια απορία. Μπορεί στέλεχος της ΔΑΠ Λονδίνου να έχει αρχηγικές βλέψεις στο ΠΑΣΟΚ...
      Το όνομα το παίζω κρεμάλα Χ_ι_ _ ο _ ι _ ο _ ο _ _ ο _

      Διαγραφή
    4. Κάτι μας ειπες τώρα!
      Ξέρουμε κι αλλους και μαλιστα στο ΥΠΠΟ που στα "νιάτα" τους ήταν στη ΝΔ, αλλά μετά βρήκαν το σωστό δρόμο (...) και σταδιοδρόμησαν ως μεγάλα στελέχη με το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ (αρχικά) και παντός καιρού στη συνέχεια...
      Αν αρχίσουμε να γράφουμε ονόματα και "καριέρες"...

      Διαγραφή
  3. Ωπα! Αποκαλυψη η KGB!
    Γιατι κοβω το κεφαλι μου οτι εχετε και τη λιστα;
    Χα χα... Βλεπω κανα δυο επώνυμους να ιδρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.pasok.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=391&Itemid=888

      Eχουν δημοσιευτεί τα ονόματα από κάθε Νομό αλλά οχι και απο τον τομέα συνδικαλιστικού

      Διαγραφή
    2. Kαλά για το ΥΠΠΟ δεν εχουμε και πολλές αμφιβολίες που θα πάνε τρεχοντας στο ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη. Σαμπάνιες ανοιγουν οι Δημαρίτες. Επιτελους θα ξεπεράσουν το διχασμο να θελουν να ειναι ΠΑΣΟΚ και να το κρυβουν.

      Διαγραφή