Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

- Ζητάμε από τα Διοικητικά Συμβούλια των Πρωτοβαθμίων Συλλόγων του ΥΠΠΟ και την ΕΕ της Ομοσπονδίας να αποφασίσουν και να προκηρύξουν σήμερα στάση εργασίας από 12 το μεσημέρι ως το τέλος του ωραρίου σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ αλλά και ως την ελάχιστη πράξη διαμαρτυρίας στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης.

- Στην ΕΡΤ αυτή τη στιγμή υπάρχει πλήθος κόσμος. Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλεί σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην ΕΡΤ. Επίσης, το απόγευμα θα γίνει συναυλία στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Μεσογείων). Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε ΟΛΟΙ εκεί και να αποτρέψουμε με τη δυναμική παρουσία μας κάθε προσπάθεια της συγκυβέρνησης να καταστείλει τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

"Μικρά - Χρηστικά"
- Πως πάμε στην ΕΡΤ;
(α) με το metro στάση Νομισματοκοπείο και μετά με τα πόδια. Η ΕΡΤ βρίσκεται αμέσως μετά την Πλατεία της Αγίας Παρασκευής (επί της Μεσογείων)
(β) με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς που περνάνε από την οδό Μεσογείων (π.χ. Α5 περνά από Λ. Αλεξάνδρας και συνεχίζει Μεσογείων)
(γ) με δικά μας μέσα (μηχανάκια, αυτοκίνητα κλπ)
 - Έχουμε απεργία αύριο Πέμπτη;
Η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ συνεδριάζουν σήμερα το μεσημέρι για να αποφασίσουν. Ολα δείχνουν ότι αύριο θα έχουμε 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία.
- Εκπέμπει η ΕΡΤ;
Το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ μεταδίδεται ραδιοφωνικά από το ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 και από τον 902 (λήψη από ραδιόφωνο και μέσω internet). Επίσης διάφορα site και portal μεταδίδουν κατά περιόδους το "κομμένο" σήμα της ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου