Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  (Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.)
΄Ετος Ίδρυσης 1989

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1β, 105 55, ΠΛΑΚΑ
ΤΗΛ. 210 3220992  FAX: 210 3236294 
 www.poeyppo.gr    info@poeyppo.gr

Αθήνα, 6/10/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014»
                      

Οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας ενάντια στην πολιτική των απολύσεων και της διάλυσης του Δημόσιου Τομέα, την οποία εργολαβικά έχει αναλάβει για λογαριασμό των εντολέων του ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με προφανή στόχο την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων που εποφθαλμιούν τα «φιλέτα» της Δημόσιας Διοίκησης καθημερινά «αγωνίζεται», χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και τρόπο, προκειμένου να στείλει χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία.

Σε αυτή την «πολιτική επιλογή» ο δικός μας δρόμος είναι μονάχα αυτός της ενότητας και του αγώνα. Συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε στην προσχηματική «αξιολόγηση στο Δημόσιο» και στον δήθεν «επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων εργασίας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου», ενέργειες που σε καμία περίπτωση  δεν στοχεύουν στη βελτίωση των υπηρεσιών του Δημοσίου, παρά μόνο στη δημιουργία δεξαμενών από εργαζόμενους έτοιμους προς απόλυση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. προκηρύσσει Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 από τις 11:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Μαζί με τους συναδέλφους της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α και των άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου συμμετέχουμε μαζικά στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12:00 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασιλ. Σοφίας 15) και στη συνέχεια πραγματοποιούμε πορεία στα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Συγγρού 60).

Οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας καλούνται σε συνεργασία με τους αντίστοιχους της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

Με τη συμμετοχή μας λέμε ΟΧΙ στη διάλυση του Δημόσιου Τομέα, λέμε ΟΧΙ στις απολύσεις. Αγωνιστικά, ενωτικά και μαζικά θα νικήσουμε.


Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου