Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Βλαζάκη/ Αλεξομανωλάκη: τι απαντούν σχετικά με το Τζόκερ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ – ΒΛΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη.

Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του.

Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί.

Επομένως,
Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις των παραπάνω βουλευτών κ .κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες σήμερα το πρωί 22.10.2019 με κατονόμασαν ψευδώς αμφότεροι στους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN TV και ΣΚΑΪ , αντιστοίχως, ο δε τελευταίος και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους καλώ να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου.

Περαιτέρω, τους καλώ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν.

Δηλώνω ότι στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Βλαζάκη κατέφυγε στη δικαιοσύνη.


Η απάντηση της συναδέλφου Μαργαρίτας Αλεξομανωλάκη στον Μπογδάνο!


Αγαπητέ Κωνσταντίνε,


Ξεκινάω με το να συστηθώ διότι αναφέρθηκες στο όνομα και την ιδιότητά μου προσδίδοντας μου τίτλους και κινήσεις οι οποίες είναι ανακριβείς:

Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, Δρ Αλεξομανωλάκη για σένα, έναν τίτλο που κόπιασα να αποκτήσω και για τον οποίο είμαι περήφανη. Νύφη ή συμπεθέρα κανενός.

Διευθύντρια και όχι Τμηματάρχης Παραστατικών Τεχνών και Κινηματογράφου, μια θέση που απέκτησα μέσω κρίσης και όχι τοποθέτησης, με μόρια, που με έφερναν στην πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων λόγω των τυπικών μου προσόντων.

Δημόσιος Λειτουργός, ως απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, σειράς ΚΑ. Τα παραπάνω τα αναφέρω για τις συστάσεις.

Ουδέποτε έκανα καταγγελία. Ουδέποτε έδωσα καμία εντολή. Οι υπάλληλοι που ανήκουν στο Τμήμα Κινηματογραφίας της Διεύθυνσής μου άσκησαν έλεγχο ως μέλη επιτροπής Καταλληλότητας. Ενημερώθηκα για τα γεγονότα όταν η εξέλιξη τους είχε δρομολογηθεί. Δε διστάζω να αναλάβω τις ευθύνες μου λόγω της θέσης μου αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν και δεν επιτρέπω να ετεροπροσδιορίζομαι, όταν η ίδια μου η πορεία είναι απόδειξη του ποια είμαι.

Τέλος να σου πω πως είμαι σύζυγος του Αλέξανδρου Στρατή: μια συνειδητή και περήφανη επιλογή μου….τα υπόλοιπα εξ’ αγχιστείας δεν τα επέλεξα και ούτε επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν….

Δείτε ακόμη: