Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

Οι φασίστες απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων επιτέθηκαν χτες Κυριακή 16/12 στο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σ. Δημήτρη Στρατούλη. Πρόκειται για μια ακόμη επίθεση των φασιστών, αυτή τη φορά βγαλμένη από το παρελθόν του παρακράτους της "Καρφίτσας" και των Γκοτζαμάνηδων. Η φραστική καταδίκη των παρακρατικών δεν αρκεί. Η αριστερά πρέπει και μπορεί να τσακίσει αποφασιστικά το φίδι του φασισμού, υπερασπίζοντας τη δημοκρατία και την ελευθερία. 

Ακολουθεί η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, για τη δολοφονική επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής

"Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε».
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά".

16/12/2012
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου