Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Σχετικά με μετακινήσεις υπαλλήλων, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη

Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.  ΑΤΤΙΚΗΣ
Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Τηλ.: 2103253059 (εσ. 4202), Fax: 2103232547, Κιν: 6944905164
 
Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2020
Αρ. πρωτ. : 3
 
ΠΡΟΣ: Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Λίνα Μενδώνη
 
ΚΟΙΝ:
1.    Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κο Γεώργιο Διδασκάλου
2.  Γραφεία Γενικών Διευθυντών του ΥΠΠΟΑ
3.    ΤΕΕ (υπόψη Προεδρείου και Αντιπροσωπείας)
4.    Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ
5.    ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής
6.    Σύλλογοι ΥΠΠΟΑ
7.  Όλους τους ενδιαφερόμενους

ΘΕΜΑ : Σχετικά με μετακινήσεις υπαλλήλων, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη


Το Τμήμα ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής του ΥΠΠΟΑ, έχοντας συνδικαλιστική συνείδηση και μόνο, και προσπαθώντας να προασπίσει τα δίκαια συμφέροντα τόσο των συναδέλφων Μηχανικών όσο και αυτά συναδέλφων άλλων ειδικοτήτων, συμπαραστέκεται στην άδικη μετακίνηση της συναδέλφου κ. Αγγελικής Σγούρα, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού και Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΥΠΠΟΑ, και ζητά από την ηγεσία του ΥΠΠΟΑ, έστω και την τελευταία στιγμή, να ανακαλέσει την απόφαση αυτή.

Το Τμήμα ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής του ΥΠΠΟΑ, ξεφεύγοντας από μικροκομματικές αντιλήψεις, στάθηκε και στο παρελθόν στο πλευρό συναδέλφων, όπως στην περίπτωση των τεσσάρων Μηχανικών της ΕΦΑ Πόλης Αθηνών, που με εντολή της τέως ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ (2018) μετακινήθηκαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη ούτε του Προϊσταμένου του Τμήματος που ανήκαν, αλλά ούτε της δικής τους. Επίσης, σταθήκαμε στο πλευρό των συναδέλφων Μηχανικών και όχι μόνο, που κατηγορήθηκαν και διώκονται για τη καταστροφική πυρκαγιά στο Τέμενος Βαγιαζήτ, θέμα για το οποίο ζητήσαμε την παρέμβαση της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ ώστε να παύσουν οι άδικες διώξεις των υπαλλήλων.

θεωρούμε ότι η εργασιακή ηρεμία των υπαλλήλων, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται, είναι πρωταρχική αναγκαιότητα, έτσι ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο του Υπουργείου μας.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής

Σταύρος Τσάβαλος

Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου