Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

4 "Λεβέντες"

H άρση της ασυλίας του νεο-ναζί Ηλία Κασιδιάρη, για το χαστουκι ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και τα λοιπά γεγονότα που έγιναν στο Studio του ΑΝΤ1 συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων. Κατά την ψηφοφορία λοιπόν 4 λεβέντες (...) βουλευτές, τρεις από τη ΝΔ και ο γνωστός καρδιολόγος Δημ. Κρεμαστινός (Βουλ. ΠΑΣΟΚ και γνωστός ως "ο γιατρός του Αντρέα") ψήφισαν οι μεν της ΝΔ κατά της άρσης της ασυλίας, ο δε του ΠΑΣΟΚ "παρών"! 

Από τη ΝΔ πρόκειται για τους Μανώλη Κεφαλογιάννη (υιός του "βαρώνου" της ΝΔ), Γιάννη Καράμπελα (μάλλον άγνωστος στο ευρύτερο κοινό) και Γιάννη Ιωαννίδη γνωστού προπονητη basket (εκείνος ο προληπτικός με το σακάκι αν θυμάστε...), Υφυπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού (Αχ αυτό το "ΥΠΠΟ" τι τραβά...). 

Προφανώς οι "λεβέντες" αυτοί θεώρησαν ότι δεν αξίζει ουτε ο ηθική καταδίκη του τραμπουκου νεοναζί (γιατί επί της ουσίας κανένας δεν πιστεύει οτι θα καταδικαστει απο την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη). Υπενθυμίζουμε οτι ο ο Η. Κασιδιάρης έχει και άλλες δικαστικές "περιπέτειες" αφού πριν εκλεγεί βουλευτής είχε εμπλακεί σε επίθεση νεοναζιστών στη Φιλοσοφική Σχολή.

Οι 4 διακομματικοί "λεβέντες" μετά το "κράξιμο" που έπεσε άρχισαν να λένε διάφορα "απίθανα" για να δικαιολογήσουν τη στάση τους. Το βραβείο όμως δικαιωματικά πηγαίνει στον καρδιολόγο που δήλωσε ότι δεν ήξερε γιατί πήγε στο τέλος της ψηφοφορίας! (λέτε να διάβαζε κανένα paper;)

Ειναι προφανές ότι όσο η τρικομματική συγκυβέρνηση αποδέχεται και ενσωματώνει την πολιτική και ιδεολογική ατζέντα της ΧΑ, τόσο συχνότερα θα έχουμε φαινόμενα βουλευτών που θα καλοβλέπουν προς τα ακροδεξιά ακροατήρια και θα προσπαθούν να το δηλώσουν με κάθε τρόπο. 

Άλλωστε η ΧΑ δεν είναι και κάτι τοσο ξένο αφού ιστορικά φιλοξενήθηκε εν υπνώσει και σε περιβάλλον ασφάλειας, ως το εθνικιστικό φιλοχουντικό κατάλοιπο για πολλά έτη στη ΝΔ του "Εθνάρχη". Στη ΝΔ άλλωστε έχουν βρει καταφύγιο και ετοιμάζονται για μεγάλες καριέρες διάφορα φυντάνια που πριν χρόνια κυκλοφορούσαν με τσεκουρια ως στελέχη ακροδεξιών φασιστικών και χουντικών οργανώσεων.


Απομένει στον περίφημο ανασχηματισμόνα δουμε και κανένα άλλο "μπουμπουκι" να έρχεται στο Πολιτισμού για να ολοκληρωθεί  ο κατήφορος και η ξεφτίλα.

(γ.σ.)

3 σχόλια:

  1. Ωραιος! Ο Υφυπουργός Πολιτισμού δεν κατάλαβε. Τι να σχολιάσει κανένας γι' αυτές τις ενέργειες των βουλευτών και Υπουργών. Να πουμε ντροπή; Θα ειναι το λιγότερο. Μπράβο που το αναδειξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά εκεινον τον Πασόκο Υπουργό που δεν ειχε διαβάσει το Μνημόνιο γιατι ειχε δουλειες (Χρυσοχοείδης) και διάφορους άλλους που δεν έχουν ποτε διαβάσει και τιποτα απο οσα ψηφίζουν ήρθε και ο κ. Κρεμαστινός. Εμφραγμα για τη δημοκρατία.

      Διαγραφή
  2. Ante epitelous pes ta.
    Na xarw karfi gia E8narxh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή