Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Aνακοινωση ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ



17 σχόλια:

  1. ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    Α ΡΕ ΟΛΓΑ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ηθελα να πω μια γνώμη λεγοντας εξ αρχης οτι δεν ειμαι ψηφοφορος καμιας παράταξης ως σημερα κι αυτο μπορει να ειναι και λαθος προσωπικο, το αναγνωριζω.

      Δεν γνωριζω κανενα προσωπο ιδιαιτερα παρά μονο οσους ακουω η βλεπω να κινουνται σε καποιες συγκεντρωσεις και εκδηλωσεις.

      Θα ηθελα με καθε σεβασμο στους κυριους και στις κυριες να πω οτι απο τη μια πλευρά βλέπω καποια νέα δυναμικα και με ονειρα παιδιά (ζητώ συγνώμη για το "παιδιά") κι απο την άλλη βλέπω μια κουρασμένη γενιά που μένει γατζωμένη απο τις καρέκλες και τα αξιώματα.

      Ολοι γνωρίζουμε οτι η νέα γενιά δεν προσκειται στις παραδοσιακές παρατάξεις που κακα τα ψεματα εχουν κλεισει τον κύκλο τους. Γιατι δεν κάνουμε χώρο στη γενιά αυτή; Μηπως εμεις τα κάναμε καλυτερα; ΟΧΙ κυριοι και κυριες συνάδελφοι.

      Διακρίνω μια αγνη ομορφια στο λογο τους. Ακομη κι αν εχει στοιχεια ουτοπίας, υπερβολης ή οτι αλλο θελετε είναι ομορφο και κυρίως δειχνει οτι η ζωη παντα εξελισσεται. Τιποτα δεν ειναι στατικο και αιώνιο. Μ' αρεσει να ακουω και να βλέπω νεο κοσμο με αποψεις να τις υπερασπίζεται δυναμικά και με θερμη. Νυστάζω να ακουω τον κομψο και δηθεν ευγενικό λόγο μιας προηγούμενης γενιάς που εχει το μεγαλύτερο μερος της ευθύνης για οσα συμβαινουν σημερα σε ολους μας.

      Τυχαινει να γνωριζω και προσωπα και πράγματα. Απο μια αποσταση το ομολογώ. Αλλά πρέπει η παλια γενιά να αποχωρήσει. Να αποχωρήσει έγκαιρα και με ωριμότητα. Εχει πράξει και καλα και στραβα. Αλλά σήμερα οσο επιμένει να ειναι παρουσα κανει κακο.

      Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εχει συναδέλφους με υψηλή πολιτικοποίηση και με υψηλό επίπεδο σπουδών (ας μην το ξεχνάμε αυτό ειναι σημαντικό). Μακάρι να ειχαμε κρατήσει κι εμεις κάτι από τοτε που το '80-'85 ζησαμε επειδή έτυχε να έχουμε μια ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ που ηταν τρομερη προσωπικότητα.

      Γνωρίζετε οτι το νέο οργανόγραμμα που διαλύει το ΥΠΠΟ ανακοινώθηκε την επέτειο του θανάτου της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ. Θα πει καποιος οτι γινομαι πολυ συναισθηματικος. Ας σκεφτουμε μηπως ως συμβολισμος έχει κατι να πει.

      Χτες στο Αμφιθέατρο δεν ένιωσα ουτε φτηνια ουτε διχασμό. Ενιωσα συναδέλφους να αγωνιούν και να λένε τις μικρές πικρές αληθειες που ολοι γνωρίζουμε άριστα. Ενιωσα οτι εστω τώρα που ολα βαινουν απο το κακο στο χειρότερο υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.

      Με καθε σεβασμο ευχαριστώ αυτά τα νεα παιδιά και τους ευχομαι να πετύχουν οσα λενε. Εγω στα ματια τους βλέπω κατι αληθινο. Σε άλλα ματια ομολογώ οτι βλέπω μόνο καταρράκτη και γεροντικά πεισματα.

      Λυπάμαι αν δεν νιωθω δυνατός να στρατευτώ μαζί σας. Θα ηθελα να μπορέσουμε κάποια στιγμη να γνωριστουμε απο κοντα και να ακουσετε και τη δική μου ιστορία. Ενός υπαλλήλου που ποτε δεν βρεθηκε σε κανενα ψηφοδέλτιο, που ποτε δεν εδωσε δικαιώματα αλλά και δεν ζήτησε εξυπηρετήσεις. Ενός υπαλλήλου που στο τέλος της σταδιοδρομίας του αναγνωριζει πολλά λαθη αλλά μπορει να ελπίζει οτι έρχεται κατι καλυτερο για το αύριο. Και ας ειμαστε ειλικρινεις. Ολοι γνωριζουμε οτι το νέο είναι παντα ορμητικό και δυνατό. Και υπερβολικό. Αλλά ΟΜΟΡΦΟ και κυρίως ελπιδοφόρο.

      Σας ευχαριστώ
      Δημήτρης

      Διαγραφή
    2. Kala meta tis epitixies tis xtesines irthan kai oi epitixies me tis blakoporeies dithen kai kala sto manitaki
      kala mas douleuoun akomi kai tora?

      Katantia milame.

      H parembasi liga tous eipe. O kosmos rixnei mpinelikia den to exete katalabei? Blepei sindikalistes kai paei na plinei me oinopneyma ta xeria tou apo sixasia.

      Ouuuuu

      Parembasi min nomizete oti eseis pate kala. To koma sas olo kai to girofernei me ta mnimonia. Ama kanete tin kolotoympa tha paei i roxala sinnefo. Ksigimenoi etsi?

      Διαγραφή
    3. Η φτήνια της αλήθειας
      Αγαπητέ συνάδελφε,όταν θεωρείς φτηνό το να ακούς απο κάποιον την αλήθεια,τότε μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς για την δική σου πραγματικότητα.Αυτή την πραγματικότητα που σου έφτιαξαν ολο αυτό τον καιρό οι εκπρόσωποι σου στο συνδικαλιστικό χώρο του υπουργείου μας.
      Επειδή εμείς θεωρούμε οτι η δική μας αλήθεια είναι αυτή που πρέπει να ξέρει ο καθε συνάδελφος,δεν θα σταματήσουμε να τη λέμε και να την υπερασπιζόμαστε οπου και οπως μπορούμε,και ας υπάρχουν ακόμη κάποιοι συνάδελφοι σαν και σένα που να την θεωρούν φτήνη.
      Αλήθεια δεν μας ειπες,οι δικοί σου "ακριβοί" εκπρόσωποι σήμερα,γιατι δεν έκαναν καμμία αναφορά στο χαμένο χρόνο της αναμονής για την πρόταση Τζαβάρα που ποτέ δεν ηρθε,αλλα ήταν το βασικό επιχείρημα τους για να κρατούν τους συνάδελφους στα γραφεια;
      Μπορούμε να γράψουμε πολλές σελίδες για τις ημέρες και τα έργα των εκπροσώπων σου αλλα πιστεύουμε οτι ολοι εδω θα κριθούμε.Και αν ειναι διχασμός για σενα το να ακούς την πολιτική πλευρά του προβλήματος,για μας ειναι η βάση που θα οικοδομηθεί η αντίδραση των συναδέλφων.Δεν μπορεί να πορευόμαστε με κόκκινες γραμμές που θα πρέπει κάθε φορά να τις αγνοούμε για να μην πέσει η κυβέρνηση,γιατι τοτε ουτε αμέτοχοι ουτε ανεύθυνοι των καταστροφικών αποφάσεων θάμαστε.
      Και κλείνω με μια φιλική συμβουλή.Μην επικαλείσαι συναδέλφους,που αν ηταν εν ενεργεία αυτή τη χρονική στιγμή, που προσπαθεί η πολιτική σου ηγεσία να καταστρέψει αυτό που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε θα ακούγατε ακόμη ποιό "φτηνές και διχαστικές" αποψεις.
      ΚΥΡ.ΔΕΣ.

      Διαγραφή
    4. ωπα και η παρεμβαση Online
      re exete kai perifrourisi xaxa
      sosta ta lete magkes alla ti na leme
      stou koufou tin porta
      katheste kai apantate sta sxolia
      entaksi ok kala eugeniko einai alla tha sas trelanei o kathenas to makri kai to konto.

      Ante kali tsiknoparaskeui pia

      Διαγραφή
    5. Κυριακο απαντας στα πραγματάκια που γραφει ο καθε πικραμενος δημαριτης; Σιγά το θεμα. Εγω πιο πολυ ειδα σοβαρα το Δημητρη που ειπε πολυ σοβαρα 10 πράγματα. Και δεν με νοιαζει αν ειναι ΣΥΡΙΖΑ η ΞΥΡΙΖΑ. Βλεπεις οτι υπάρχει κοσμος σοβαρος και οχι σαν μερικους μερικους. Συμφωνεις διαφωνεις ειναι κυριος ο συναδελφος.


      Παντως πρεπει να κανετε ενα οnline πράγμα να μπαινουμε να κανουμε συζητηση. Εγω ξερω κοσμο και κοσμακη που σας διαβαζει αλλα δεν θελει να μπει σε διαδικασιες να γραφει με ονομα κλπ. Ενταξει πλακα πλακα ο αλλος φοβαται σου λεει ποιος ξερω εγω ποιος το διαβαζει

      Διαγραφή
    6. Nα και ενας ευθικτος και ακριβος συνάδελφος.
      Που ήσουνα βρε τοσο καιρό;
      Ετσι ομως το λιβάνι να καιει για την Ομοσπονδια και ας χαθεί ο κοσμος. Και δώσε λιβανι και δωσε λιβανι... στο τελος θα αγιάσει δεν μπορει...
      Καλά ειχαμε πολυ καιρο να δουμε τετοια συνδικαλιστική επιτυχια της Ομοσπονδιας. Πολύ καιρό!

      Παντως αν θελετε να ειστε σοβαροι εσεις της Παρεμβασης πρέπει να λετε στον κοσμο οτι εχουμε αργησει και τώρα εχει ζορισει το θεμα. Και οι απεργιες γινονται για τα ματια του κοσμου. Αυτά

      Διαγραφή
  2. Εγω παλι δεν ξερω για την Παρέμβαση αλλά ξερω για οσους μας παραμύθιαζαν μήνες τώρα για τις συνενοήσεις με τον Τζαβάρα. Και σε αυτούς δεν ηταν η Παρέμβαση, ούτε τα ΕΑΚ, ουτε το ΚΚΕ. Ηταν το ΠΑΣΟΚ ήταν η ΝΔ και δυστυχώς και η ΔΗΜΑΡ που θελει χρόνια να γινει ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί. Και σήμερα κανει πλάτες στο Μανιτάκη. Εκει εγώ βλέπω φτήνια σαν παζάρι που ξεπουλάει οσο οσο. Μονο που πουλάνε ανθρώπους και ζωές. Και γι' αυτό δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ φιλαράκο. Η συγκυβέρνηση σου φταίει και εσυ που την στηριζεις με μιση η ολοκληρη καρδιά.

    Εγώ ακουσα πολλους να μιλάνε στα πηγαδάκια. Και σε ολους αναγνώρισα κάτι. Οτι συμφωνούν οτι ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΔΗΜΑΡ μας απογοήτευσαν και μας άφησαν ξεκρέμαστους.

    Θλίψη για μενα ειναι να βλέπες συναδέλφους να λένε μισόλογα ή να μένουν βουβοί και να κρύβονται. Θλίψη είναι να βλέπω κάποιους υποτίθεται αριστερούς να λένε οτι έλεγε η ΝΔ και να καμαρώνουν. Θλίψη και φτηνια για μενα ειναι να βλέπω τον παλιο προεδρο της Ομοσπονδιας να διορίζεται στο ΤΑΠΑ και μαζί και διάφοροι άλλοι συνδικαλιστές. Θλίψη και απορία γιατι αν το καλοσκεφτεις απλά γελά ο κοσμος. Η μηπως νομιζεις οτι ο κοσμος φοβαται οπως παλια και δεν καταβαίνει. Γιατί ξέρουν οτι η εποχή που ολα τα εσφαζαν και ολα τα μαχαίρωναν τελείωσε. Αλλά ακόμη προσπαθούν να λένε τα φυκια μεταξωτές κορδέλες. Διχασμός δεν ειναι να λες αλήθειες. Κι ας πονάνε. Δειχνει εντιμότητα θαρρος και καθαρά ματια. Διχασμος ειναι να βγαινεις να κανεις παιχνιδάκια με κλαδους. Και βλακεια ειναι. Αλλά αναρωτιέμαι αν ολοι αυτοι που κατοικουν εδώ και χρόνια μόνιμα στη Διοσκούρων εχουν επαφη με τον κοσμο.


    Η φτηνια έχει φάει τις παρατάξεις τις συγκυβέρνησης αλλά ολα εδώ πληρώνονται. Αυτές οι 3 παρατάξεις διέλυσαν το ΥΠΠΟ . Με τα ρουσφετάκια, τα επιδοματάκια, τα μου σου ξου του, τα μικρο βολεματάκια και τα συναφή. Με τη διαπλοκή τους. Από οικόπεδα έως δάνεια και χιλια μυρια οσα τι να λεμε τώρα. Αυτοι δεν διχάζουν νομιζεις;

    Οποιος σκέφτεται οτι μπορεί να μας δουλεψει ακόμη γελάστηκε. Εγώ φιλε ή φιλη δεν ξερω τι εισαι και τι δεν εισαι. Αλλά μπορώ να σου πω οτι ο Γιαννης γιατι αυτός μιλησε απο την Παρέμβαση ειπε αληθειες και ειπε την ιδια αποψη που ειχε απο πάντα. Μαγκιά τους λοιπον. Οι αλλοι λένε τώρα οτι ξερω γω και τι εγινε και πως μας τη φέραν ετσι και αμαν μας πουλησε ο Χ Τζαβάρας. Αλλοι ψαχνονται απο χτες που τους πουλησε η κυβέρνηση τους στην τροικα και δεν εχουν μουρη να δουν τον κοσμο.

    Το χειρότερο δεν ξερω αν ειναι η παρουσια της Παρέμβασης. Ας ειναι, αν ειναι γνησια και ειλικρινής. Εγώ ομως δεν ειδα απο κανεναν αλλον ενα κωλοχαρτο με δυο απόψεις. Μονο το ροζ χαρτι της Παρέμβασης διαβαζα σημερα και μια μισο-ανακοινωση της Ομοσπονδιας που δεν έλεγε τιποτα. Ki αυτο το σεβομαι εγώ και στην Παρέμβαση και στο Γιάννη και σε καθε ανθρωπο που γραφει και λεει δημοσια και με το προσωπο του δυο λογια. Ενώ συνήθως τα πολλά και τα διάφορα λέγονται εκτος αμφιθεάτρων και σε κλειστά γραφεια.


    Το ειχα πει και σε μια αλλη ανάρτηση
    ΣΕΒΟΜΑΙ την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ γιατι μαζι με τα ΕΑΚ και το ΚΚΕ ειχαν εξ αρχης πει που παει η δουλεια. Και εσεις παριστάνατε τους σωτήρες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως ειπε ο παραπάνω συμφωνω
    Καθαρό βλεμα και καθαρές κουβέντες.
    Και μπράβο στην Παρέμβαση και μπράβο και στα ΕΑΚ
    Δεν εχω θλιψη για τους αλλους. Οργή έχω οπως ολοι μας.

    Τελικά σημερα η ενημερωση για τον Οργανισμο έγινε με τη ροζ ανακοινωση μιας παραταξης; Ετσι για να λεμε και τι συμβαινει. Οι αλλοι ολοι δεν ειχαν προχειρο κανα χαρτι να γραψουν κατι; Δηλαδη ποση ξεφτιλα θα δουμε ακομη.

    Αμα ομως δεν εχεις τι να πεις βγαζεις φωτοτυπιες τον Οργανισμό και τον μοιράζεις και αυτο το λες ενημέρωση. Δηλαδη η ξεφτιλα.
    Καλα φωτοτυπίες του Οργανισμου θα βρισκαμε και απο το γραφειο τυπου δεν χρειαζομαστε την Ομοσπονδια να μας μοιράσει το κειμενο.
    Καμια γνωμη κανενα σχολιο ; Που πηγαν οι άλλες παρατάξεις; Δεν θα βγάλουν μιση σελίδα να μαθουμε τι λενε; Μονο να παίρνουν τηλέφωνα να ψάχνουν υποψηφίους ξέρουν; Ξεφτιλα δεν ειναι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ομοσπονδία έχει πολλές αδυναμίες. Αυτο ειναι γνωστο σε ολους μας. Δυστυχως δεν μπορει να αλλάξει απο τη μια στιγμη στην αλλη. Υπάρχουν βαρίδια και το βλεπουμε ολοι μας.
    Νομιζω οτι η Ομοσπονδια έκανε λαθος χειρισμους στο θεμα. Και αυτο πρέπει να το παραδεχτει. Λαθη κανουμε ολοι.
    Η αυτόνομη Παρέμβαση ειχε παντα την ιδια θεση. Αυτο της επιτρέπει να αισθάνεται δικαιωμένη. Δεν ειναι κακο. Ισα ισα πρέπει με θαρρος ολοι να το αναγνωρισουμε. Και θα ηταν πολυ χρησιμη η συνεισφορά της.
    Δεν θα πω το ιδιο για την Ενωτικη Αγωνιστικη Κινηση γιατι η στάση της στο Σ.Ε.Α. δεν ειναι η ιδια με τα αλλα Σωματεία. Και πρέπει και αυτοί να το αναγνωρίσουν.
    Νομιζω οτι εδω που έχουμε φτάσει δυσκολα θα αναστρέψουμε την κατάσταση. Δυστυχώς. Δεν ειναι θεμα να λεμε αισιοδοξια και ολα γινονται. Μερικα πράγματα αμα δεν γινουν σωστα απο την αρχη δεν γινονται μετά.
    Πιστεύω οτι οι τοποθετήσεις στο Αμφιθέατρο απο ολες τις πλευρές είχαν μια ενταση και ειναι λογικό. Θα προτεινα σοβαρά και ηρεμα να βρεθουν ολες οι παρατάξεις στο ιδιο τραπέζι μηπως και μπορέσουμε να εχουμε μια σωστη πορεια απο εδω και μπρος. Χωρις να λεμε ειπες αυτο και ειπες το αλλο.

    Και συμφωνω απολυτως με το συναδελφο που ειπε οτι η παλια γενιά συνδικαλιστών ειναι ώρα να αποχωρήσει. Δεν το βλεπω "ρατσιστικα" αλλά δυστυχώς δεν μπορουν να ανταποκριθουν πια. Ολοι το βλεπουμε περα απο παρατάξεις και κομματα. Συμφωνω να ερθει μια νεα γενια. Αυτη θα μεινει στο ΥΠΠΟ αν υπάρχει ΥΠΠΟ.

    Βλέπω οτι εξελιξεις σαν τη χτεσινη δεν αφηνουν περιθώρια και αισιοδοξια. Μην παμε σε απεργιες απο καθηκον. Αν ειναι να κανουμε κατι να το κανουμε επειδη το νιωθουμε και το πιστευουμε.

    Ειπώθηκε μια αληθεια χτες και το αναγνωριζω στο Γιαννη και στην παράταξη του. Εχουμε ολοι τα ιδια συμφέροντα; Βλέπουμε ολοι με τον ιδιο τροπο το μελλον μας στο ΥΠΠΟ; Οχι! Και το ξερουμε αυτο και μεσα σε καθε παράταξη.

    Επισης συμφωνω οτι η μονη ανακοινωση που υπηρχε για τον Οργανισμό ήταν της Αυτονομης Παρέμβασης. Ειναι πολύ λιγο να μοιράζει η Ομοσπονδια ένα φυλλο χαρτι και μια φωτοτυπια τον Οργανισμό. Αναγνωριζω οτι ολα έγιναν γρηγορα και βιαστικά. Αλλά να που αλλες παρατάξεις προλαβαν. Κατι σημαινει αυτο ετσι δεν ειναι; Εγώ το αναγνωριζω αυτο και στην Παρέμβαση και στον γνωστό συγγραφέα (Γιαννη φιλικα στο λεω μην τσιμπίσεις κι αρχισεις τις αναλυσεις ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ma einai profanes oti oi palies paratakseis den exoun stelexi kai oti SYRIZA kai ANTARSYA exoun bgalei tin epomeni genia sindikaliston tou YPPO. To thema einai na to katalabei kai i gerousia kai na tin kanei siga siga.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω αλλα αμφιβάλλω αν θα το κάνει.
      Δηλαδή τωρα να μην λεμε ονοματα αλλά οι συνδικαλιστές που ήρθαν απο τους εκτάκτους κάνουν πλακα με τους παλιους. Το ειχα πει και παλια και φωναζατε τοτε, οτι αυτοι ειναι απο τα πανεπιστήμια το κατέχουν.
      Δεν εχετε καταλαβει ακομη; Ολοι αυτοι ηταν μαζι στα πανεπιστήμια. Κάνουν πλακα με το επίπεδο των παλιών ειναι ορατο σε οποιον εχει ματια. Μην κοιτάς αν ειναι Συριζα ή Ανταρσυα αυτά ειναι λεπτομερειες.
      Α και να μην παρεξηγηθει. Εγω δεν εχω κατι με τα Πανεπιστήμια. Μακαρι και τα παιδια μας να σπουδάσουν και να προκόψουν

      Διαγραφή
  5. Πληροφορήθηκα οτι αυριο ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τον Αλεξη Μητρόπουλο στο Υπουργειο. Νομιζω οτι πέρα απο παραταξιακά πρέπει να εκμεταλλευτουμε την παρουσια του. Ειναι και βουλευτής και εργατολόγος. Μπορουμε να ρωτήσουμε και πολιτικά και νομικά. Να ζητήσουμε να κανουμε ερωτησεις οχι απλά να μας πει δυο λογια και γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai re esteilan sms se kosmo kai tilefona.
      giati den erxetai kai apo kanena allo komma omos?
      ok o syriza fernei ton diko tou
      ta alla kommata? pali loufaroun sta zoria.

      Simfono oti prepei na rotame eleftera oxi apla na bgalei logo kai na figei. Alla ok alli mia magkia stin Parembasi. To blepo Over to matsaki...

      Διαγραφή
    2. Ακου γιατι πρεπει να κλεισω.
      Αυριο παιζουν διαφορα.
      Ζητημα 1ο, θα κλεισουν μουσεια και χωροι και ειδικα ακροπολη ή θα κανει παιχνιδι η ΔΑΚΕ;
      Ζητημα 2ο, θα κατεβει ο κοσμος απο τα γραφεια ή απλά θα κανει μια βολτα και θα παει για καφε ή για δουλεια
      Ζητημα 3ο, θα περάσει το θεμα απο Κυβερνητικη Επιτροπή ή θα παίξει καμια αναβολή να ξεφουσκώσει η αντιδραση;
      Ζητημα 4ο, θα βρουμε κανεναν αλλον απο αλλα Υπουργεια η θα κλαιμε τη μοιρα μας μονοι; Η Παρέμβαση το ειπε δεν ειμαστε το σουπερ Υπουργειο ειτε μας αρεσει ειτε οχι
      Ζητημα 5ο, τι γινεται με την επαρχια; Εχει παρει χαμπαρι τιποτα ή οτι μαθαινει ο καθενας μονος κι οτι καταλαβαινει;

      Αντε τα λεμε στο ΥΠΠΟ αυριο

      Διαγραφή
    3. ok.
      ante na doume alla to paixnidi einai xameno prin arxisei. tora pou ksipnisame petakse to poylaki. Toso kairo ti kaname ksinomastan

      Διαγραφή
  6. Δεν αντέχω άλλο κομματικό κυβερνητικοσυνδικαλισμό....από πρωτοβάθμιους συλλόγους της ΓΓΠ που είναι σαν τα γιαούρτια με ημερομηνία λήξεως....μετά τις τρέχουσες εξελίξεις. Οι άνθρωποι των καρεκλών των επιδομάτων των ταξιδιών σε Κίνες και Βραζιλίες σε Κούβες και Ευρώπες αθλητών του ειδικού των επιδομάτων κ.λ.π. ή πέφτουν από τα σύννεφα ή έγιναν επαναστάτες. Γιατί η καθημερινότητα έφτανε μέχρι τον καθρέπτη.

    Αν και δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερος φασισμός από την ισοπεδωτική ομοιομορφία "όλοι ίδιοι είναι" ρωτώ:

    Ακόμα και σήμερα κανένας δεν ασχολείται με τη διαχείριση της κατάστασης αλλά αν υποβλήθηκε ή όχι πρόταση αντιπρόταση κλπ. για την αποκομιδή κερδών ή διαχείριση ζημιών; Μα δεν θα υπάρχει Πρωτοβάθμια Κομματική Σημαιούλα του ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή οποιουδήποτε άλλου γιατί δεν θα υπάρχει ΓΓΠ (...το Υπουργείο καταργήθηκε από το 2012 αν το θυμάται κανένας)Υποθετικά λοιπόν αν όλα τα Πρωτοβάθμια που κανένα όχι μόνο δεν ήξερε αν είχε αποσταλεί (θα τους ενημέρωναν οι συνομιλητές τους...)αλλά και δεν είχε καταθέσει πρόταση για Οργανισμό τους καλέσει το Διοικητικής Μεταρρύθμισης για συζήτηση τι θα πουν; "Θέλουμε Ανεξάρτητο Υπουργείο;" Μπράβο μαζί τους...Δ/νσεις-Τμήματα-Αρμοδιότητες-Θέσεις; θα κοιτάνε και θα ξανά βγάζουν ανακοινώσεις.

    Ολοι μιλάνε για αγώνες επειδή χάνονται καρέκλες ευθύνης, παιδικοί σταθμοί και ειδικές Υπηρεσίες; Μα για ανθρώπους θα έπρεπε να μιλάμε. Εργαζόμενους. Ποια είναι η αντιπρόταση λοιπόν; Θέλουμε Υπουργείο...

    Ποια η αντίδραση; Απεργίες και κλείνουμε Μουσεία το ΣΚ.... Γιατί πχ δεν κλείνει για ένα μήνα το Πρωτόκολλο και η Διεύθυνση Οικονομικών; Δεν υπάρχει το απεργιακό Ταμείο; Γιατί η πλειοψηφία των εκπροσώπων μας δεν είχαν παραιτηθεί από τις καρέκλες απαιτώντας κρίσεις για όλους; Ακόμα και τώρα ας καλέσουν τα Πρωτοβάθμια Σωματεία τα μέλη τους που έχουν θέση ευθύνης να παραιτηθούν ως αντίδραση...αλλά υπάρχει και το επίδομα.
    Γιατί αφού δεν στάλθηκε όπως μας λένε πρόταση δεν στέλνουμε εμείς ως εργαζόμενοι;


    Φταίμε και περισσότερο όσοι από εμάς απλά σιωπούσαν ή ανέχονταν όσους μας έφεραν έως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή